Οι πρώτες γκρίνιες από τον Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός αποτελεί το ίνδαλμα των οπαδών, ο Έλληνας κέρδισε ήδη τον Σάντος με την προσήλωσή του στην τακτική, ο Σέρβος διαθέτει στοιχεία που λείπουν από τους υπόλοιπους μέσους, ενώ γνωρίζει καλά τι ζητάει ο προπονητής από την πολυετή συνεργασία τους σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι πρώτες γκρίνιες, πάντως, άρχισαν στην Τούμπα από τον Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός ανησυχεί ότι ο Σάντος σκοπεύει να τον αφήσει στον πάγκο και ήδη φρόντισε να διαμηνύσει πώς «αποκλείεται να μείνω εκτός ενδεκάδας».

Φρόντισε, μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ να απευθυνθεί στους οπαδούς και να τους υποσχεθεί τον ίδιο δυναμισμό, αλλά μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και καλύτερη απόδοση. Προφανώς έχει αντιληφθεί ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Τούμπα.

Κατά τα φαινόμενα, ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Ίβιτς. Το ερώτημα που γεννιέται είναι κατά πόσο θα δεχθεί ο Σέρβος την εκπαραθύρωσή του από το βασικό σχήμα. Κάτι που, βεβαίως, ισχύει και για τον Φιλομένο, ο οποίος στα δύο πρώτα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ διαπιστώνει ότι αποτελεί την τρίτη επιλογή του Σάντος για την επίθεση, πίσω από Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκο.


Σχολιάστε εδώ