Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα χτυπήσουν οι τρομοκράτες!

Όχι μόνο οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες και οι αρχές ασφaλείας έχουν πληροφορίες για «χτύπημα εντυπωσιασμού» που προετοιμάζει η Σέχτα -και για το οποίο το «Π» είχε σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ την περασμένη Κυριακή- αλλά και ξένες υπηρεσίες ευρωπαϊκών κρατών έχουν ενημερώσει ότι οι πληροφορίες τους αναφέρουν πως επίκειται τρομοκρατικό «χτύπημα» μέσα στις επόμενες 10 μέρες στη χώρα μας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΕΥΠ αλλά και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι οι τρομοκράτες θα επιχειρήσουν κίνηση αντιπερισπασμού μετά τη διαρροή ότι η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των μελών της Σέχτας και ότι θα γίνουν συλλήψεις μέσα στον Αύγουστο!

Οι φόβοι που εκφράζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έγκεινται στο ότι τα μέλη της Σέχτας είναι αδίστακτα και πυροβολούν για να σκοτώσουν, γι’ αυτό έχουν ενταθεί τα μέτρα φρούρησης των πιθανών στόχων.

Οι πληροφορίες τόσο των ελληνικών όσο και των ευρωπαϊκών υπηρεσιών, έχουν σημάνει συναγερμό σε Αστυνομία και ΕΥΠ.

Ο… κατάσκοπος

Όσον αφορά τον Τούρκο που συνελήφθη γιατί φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, η υπόθεσή του έχει πάρει τη δικαστική οδό, αφού έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Ωστόσο οι αρχές ασφαλείας διερευνούν με μεγάλη προσοχή με ποιους είχε επαφή πριν συλληφθεί, με ποιους συναντήθηκε, πού γίνονταν οι συναντήσεις αυτές, καθώς και σε ποιους αριθμούς τηλεφώνων υπήρχαν κλήσεις από το κινητό του ή το αντίστροφο.

Για τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών τηρείται πλήρης σιγή, αν και φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.


Σχολιάστε εδώ