Περιμένουν «εντυπωσιακό κτύπημα» των τρομοκρατών

Οι πληροφορίες έχουν διαβιβασθεί από την ΕΥΠ και σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές της εφημερίδας μας αναφέρονται σε «πλήγμα εντυπωσιασμού», που έχει προετοιμασθεί ώστε να προκαλέσει σύγχυση και κύμα ανασφάλειας στους πολίτες.

Η σιωπή του τελευταίου διμήνου οφείλεται, κατά τις εκτιμήσεις ειδικών της Αντιτρομοκρατικής, σε τακτική των τρομοκρατών που σκοπεί να καθησυχάσει και ν’ αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Αλλά και για την αποφυγή εντοπισμού των «εκτελεστικών πυρήνων» της Σέχτας, μετά την τελευταία και αποτρόπαια δολοφονία μέλους της Αστυνομίας στην Αθήνα. Κι αυτό γιατί, όπως δήλωναν στο «ΠΑΡΟΝ» αξιωματικοί της Δυνάμεως, οι επιφορτισμένοι με τις έρευνες αξιωματικοί έχουν εντοπίσει κάποια στοιχεία, τα οποία δεν επαρκούν μεν, αλλά «δείχνουν προς ορισμένες κατευθύνσεις». Κάτι που οδηγεί σε συγκεκριμένες παρακολουθήσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμη και σε συλλήψεις.

Οι ενδείξεις που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρμοδίων οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υπάρξει επίθεση δολιοφθοράς σε καίριο στόχο δημοσίας ωφελείας.

Γι’ αυτό και λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα φρουρήσεως κάποιων εγκαταστάσεων.


Σχολιάστε εδώ