Κληρώνει για πολλούς στον Παναθηναϊκό!

Το γεγονός ότι έξω από τα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τη Σπάρτα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» Κώστας Αντωνίου είπε ορθά κοφτά σε όλους τους δημοσιογράφους ότι «η ομάδα ήταν ανέτοιμη» ήταν το πρώτο καρφί για τον Τεν Κάτε. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι διαρροές με τα λάθη του Ολλανδού. Και λέμε διαρροές διότι πολλές από τις κριτικές που έγιναν στον προπονητή του «τριφυλλιού» βγήκαν ως γραμμή από τους «πράσινους».

Στον Τεν Κάτε χρεώνουν ότι άλλα συστήματα δούλευε στην προετοιμασία και άλλα χρησιμοποίησε στην Πράγα. Του χρεώνουν ότι εμπιστεύθηκε τον ανέτοιμο Ζιλμπέρτο Σίλβα και άφησε στον πάγκο Λέτο και Κατσουράνη «για τους οποίους δώσαμε ένα σωρό λεφτά». Του χρεώνουν επίσης ότι έβαλε στο κέντρο της άμυνας Βύντρα και Καντέ, αν και είχαν παίξει ελάχιστα μαζί, ενώ έστειλε δεξί μπακ τον Μπίαρσμιρ που αποκτήθηκε ως κεντρικός αμυντικός.

Είναι σαφές ότι ο Ολλανδός δίνει εξετάσεις στη ρεβάνς με τους Τσέχους. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα υποχρεωθούν οι διοικούντες την ΠΑΕ να πάρουν μέτρα, για να αποτρέψουν την αντίδραση του κόσμου.

Εκτός από τον Τεν Κάτε, όμως, ο επαναληπτικός με τη Σπάρτα μπορεί να κρίνει και άλλα στελέχη της ομάδας. Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που ενδεχόμενος αποκλεισμός θα του στοιχίσει ακριβά, διότι περιμένει την ανανέωση του συμβολαίου του και, μάλιστα, με αυξημένες αποδοχές επειδή έχει τη στάμπα του ηγέτη.

Αν, λοιπόν, πάει κάτι στραβά, αυτός θα πληρώσει πρώτος το μάρμαρο. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Σαλπιγγίδης, αλλά για τον τελευταίο λένε ότι ήταν ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο πρώτο ματς.

Υπό κρίση βρίσκονται εξάλλου ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Γκάμπριελ. Ο πρώτος επειδή προτίμησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών από την προετοιμασία της ομάδας και ο δεύτερος διότι αποτελεί βασική επιλογή του Τεν Κάτε δίχως να κάνει τη διαφορά.

Εν κατακλείδι, αρκετοί «πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν. Κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ