Κέρδισε ο Κετσπάγια τους παίκτες του

Το γεγονός ότι άφησε εκτός ενδεκάδας τα τρία κορυφαία ονόματα της ομάδας από τη μέση και μπροστά, τον Μαρέσκα, τον Ντιόγκο και τον Γκαλέτι, μετέτρεψε τον Κετσπάγια σε… ακροβάτη. Αλλά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ισορρόπησε και μετά το ματς οι παίκτες της ομάδας, ακόμα και οι βεντέτες, σχολίαζαν θετικά τις κινήσεις του.

Ο Ντιόγκο και ο Γκαλέτι, βέβαια, ξίνιζαν τα μούτρα τους όταν μπήκαν στο γήπεδο. Αλλά από τη στιγμή που πάτησαν τα πόδια τους στο χορτάρι προσπάθησαν να αποδείξουν στον Κετσπάγια ότι κακώς έμειναν έξω. Το πάθος τους δικαίωσε την τακτική του «καραφλού», για τον οποίο είχαν καλά λόγια και οι παίκτες που θεωρούνται… δευτεροκλασάτοι λόγω νεαρής ηλικίας. Η πρόκριση επί της Σλόβαν, πάντως, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού άνοιξε την όρεξη στον Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν σε αποκλεισμό των «πρασίνων» και δική τους παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μαζέψουν όλο το χαρτί.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, πέρα από τον επιθετικό και τον αριστερό χαφ, ίσως προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη με στόχο να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ η ομάδα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης φέρεται χαρούμενος και επειδή ο Κετσπάγια εμπιστεύεται παίκτες όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Σοϊλέδης, που τους εκτιμά πολύ και θεωρεί ότι μπορούσαν να δώσουν λύση από την προηγούμενη περίοδο.


Σχολιάστε εδώ