Ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ μεταγραφικό χτύπημα

Παράλληλα, όμως, άρχισαν ήδη τα πλάνα και για μια μεταγραφική βόμβα, η οποία όμως θα σκάσει εάν οριστικοποιηθεί η πρόκριση στους ομίλους.

Μοναδικό ενδεχόμενο να γίνει κίνηση νωρίτερα είναι να αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επισπευθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός επιθετικού και, μάλιστα, από την αγορά της Αργεντινής, όπου ο Βρύζας έχει εντοπίσει ένα εξαιρετικό ταλέντο.

Πέρα από τον φορ, όμως, στην Τούμπα ψάχνουν και λύση στο πρόβλημα με τον Κοντρέρας. Ο Χιλιανός παρουσιάζεται αγνώριστος και ο Σάντος δείχνει πως δεν τον εμπιστεύεται. Προτιμά τον Τσιρίλο για το κέντρο της άμυνας και περιμένει τον Μαλεζά να φτάσει στα περσινά στάνταρ, ώστε να τον βάλει δίπλα στον Ιταλό και να λύσει το πρόβλημα και στο ψηλό παιχνίδι. Αν και με την προσθήκη του Βιτόλο ο ΠΑΟΚ ισχυροποιείται ανασταλτικά στον άξονα και, βεβαίως, έτσι απελευθερώνεται κάποιος δημιουργικός παίκτης, με επικρατέστερο τον Φωτάκη, ο οποίος κέρδισε ήδη την εκτίμηση του Σάντος.


Σχολιάστε εδώ