Άδειασε ο City FM

Πέραν αυτού δεν έχει συμβεί κάτι το ουσιαστικό, σε βαθμό που κάποιοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Από την άλλη, ο Β. Ρέστης γνωρίζει ότι είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, συνεπώς δεν έχει και λόγο να τρέχει… Πάντως, αν τελικά ολοκληρωθεί η εξαγορά του City, ο Β. Ρέστης θα παραλάβει έναν σταθμό που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη συχνότητα, τουλάχιστον έτσι όπως λειτουργούσε ως τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προσεφέρθη προς 87 εργαζομένους και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (την περασμένη Δευτέρα) οι 40 είχαν δηλώσει πως αποδέχονται την πρόταση για αποζημίωση συν τρεις μισθούς. Ανάμεσά τους βρίσκονται σχεδόν όλοι οι παραγωγοί. Μάλιστα, όσοι εξ αυτών προσπάθησαν να κάνουν επαφή με το περιβάλλον Ρέστη δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό, καθώς τους είπαν ότι αν δεν ολοκληρωθεί η εξαγορά του σταθμού δεν υπάρχει νόημα για συζητήσεις με παραγωγούς. Επίσης, από την πλευρά Ρέστη ακούγεται ότι με τον σταθμό θα ασχοληθούν μετά τις 20 Αυγούστου, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για λειτουργία του ραδιοφώνου με τη συνεργασία του Mega ή του ΔΟΛ. Κάπως έτσι, ο διευθυντής του σταθμού Γ. Προβής, ο διευθυντής ειδήσεων Φ. Καρζής και ο τεχνικός διευθυντής Γ. Κατσιγιάννης μπήκαν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Επίσης, οι περισσότεροι παραγωγοί είτε αποχώρησαν με την εθελουσία είτε έλυσαν τις συμβάσεις τους που έληγαν ως το τέλος του χρόνου. Ενδεικτικά:

Δ. Σούλτας, Π. Πολυζωίδης, Τζ. Πανούσης, Χ. Φερεντίνος, Κ. Γιαννακίδης, Τ. Ιωάννου, Χ. Αναγνωστάκης, Α. Ρουμελιώτης, N. Μπαστέα, Μ. Νταλιάνη. Με άλλα λόγια, ακόμα και αν ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να χρησιμοποιήσει το ίδιο πρόγραμμα, είναι μάλλον δύσκολο να τους μαζέψει από την αρχή, καθώς ορισμένοι ήδη συζητούν με άλλους σταθμούς. Να σημειωθεί ότι στις 29 Ιουνίου καταχωρίστηκε στη νομαρχία η απόφαση της γενικής συνέλευσης της εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις City για τη λύση και την εκκαθάρισή της. Σύμφωνα με την απόφαση, εκκαθαριστής ορίστηκε η μέτοχος εταιρεία Petrie Investments, εκπροσωπούμενη από τους Χαράλαμπο Μπιλίνη και Βασιλική Πασχαλίδου.

Υπάρχουν παντως πιθανότητες 20% να μην υλοποιηθεί η συμφωνία Ρέστη – Αγγελόπουλου για τον City λόγω βαρών του παρελθόντος. Η πλευρά Ρέστη κατέθεσε μια κλιμακωτή πρόταση που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ και τη Δευτέρα περιμένει την απάντηση του Θ. Αγγελόπουλου. Ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από Μπόμπολα.


Σχολιάστε εδώ