τα άνθη του κακού

Τρομερό!.. Η Ντόρα ανακάλυψε ότι προκαλούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Σκέψου δηλαδή να μάθει ότι διεκδικούν και τη… Σκόπελο!

Μετά τον Καρατζαφέρη, θερμό επεισόδιο μέσα στο καλοκαίρι προβλέπει κι ο Γιωργάκης. Να δούμε τι θα πει κι ο… Ν. Σφακιανάκης.

Όταν οι Τούρκοι ανέβηκαν στα Ύμια ο Πάγκαλος ήταν στην τηλεόραση κι έλεγε… ανέκδοτα. Την Ντόρα πιθανότατα θα τη βρουν στα ψώνια.

Ενώ ο Παπούλιας προειδοποίησε την Άγκυρα ότι δεν πρόκειται να τρομάξουμε επειδή πετάνε πάνω από τα νησιά μας. Αν δεν προσγειωθούν, δεν πρόκειται να κάνουμε πάρτι.

Για το ότι αυτήν την εβδομάδα δεν ανετράπη το πολιτικό κατεστημένο υπάρχει εξήγηση: Έλειπε διακοπές ο Τσίπρας. (Κι είχε πάει για ψάρεμα ο Παπαδημούλης…)

Τι είναι χειρότερο για τον Παπούλια; Ότι δεν τον ψηφίζει η Παπαρήγα ή που τον στηρίζει ο Καρατζαφέρης; Χειρότερα κι από το να σε επαινεί ο Μητσοτάκης.

Δύο στους τρεις Έλληνες φοβούνται ότι έρχονται χειρότερες μέρες.
Ο τρίτος δηλαδή τι νομίζει; Ότι έρχονται οι… Απόκριες;

Η τιμωρία για τον Μεϊμαράκη δεν είναι ότι παραμένει στο υπουργείο Άμυνας, αλλά που είναι αναγκασμένος να βλέπει καθημερινά τον υφυπουργό Τασούλα.

Σ’ αυτό το μέτρο απόσυρσης των παλαιών Ι.Χ. μπορούν να ενταχθούν κι οι πολιτικοί; Είναι μια λύση για να απαλλαγεί ο Καραμανλής από τον Γιακουμάτο. (Και στη θέση του να βάλει τον Ευαγγελάτο…)

Τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μετά την αυστηρή προειδοποίηση Α. Λοβέρδου να σταματήσει να προκαλεί. Άλλως θα κάνει απεργία πείνας (… με αβοκάντο).

Ερώτηση για τα δικαιώματα των πομάκων εκπαιδευτικών κατέθεσε ο Απ. Κακλαμάνης. Έτσι και σφίξουν λίγο ακόμη οι ζέστες…

…θα κάνει διάβημα στη Βενεζουέλα ότι παραβιάζει τα δικαιώματα των τσιγγάνων Μολδαβίας, μακρινών απογόνων του Αλή Πασά. Που έμεινε στην ιστορία…

…από τη θυελλώδη σχέση του με την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Σκέψου πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στον ΣΥΝ, ώστε κάποιοι ζητάνε παρέμβαση του Κωνσταντόπουλου. Επειδή δεν ζει ο… καπετάνιος του «Τιτανικού».

Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η πρόβλεψη Καρατζαφέρη για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο. Τους

0 βαθμούς χτύπησε το θερμόμετρο στις παραλίες της Μυκόνου. (Και τους 50 στις ξαπλώστρες…)

Κίνδυνος εμφυλίου πολέμου στην Ονδούρα κι ούτε μία δήλωση του ΣΥΝ. Μια πικετοφορία έστω, τουλάχιστον μια συναυλία με τον Δ. Τσακνή.

Ο Αντώναρος κατηγορεί τον Γιωργάκη ότι αργεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Σε αντίθεση με τον Βαγγέλη, που απλώς δεν ξέρει τι του γίνεται.

Απορία: Πού ψωνίζει κοστούμια ο Ντ. Ρόβλιας; Κάτι ίδια υφάσματα έχει στις κουρτίνες της η Άντζελα Δημητρίου στη Β΄ Αθηνών.

Απαράδεκτη ολιγωρία των επιστημόνων: Δεν έχουν διευκρινίσει αν η νέα γρίπη μεταδίδεται και με το σεξ.

Προς Θεού, μην το μάθει ο Γιωργάκης, γιατί θα ζητήσει Διακομματική Επιτροπή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ολιγοσπερμίας στους άνδρες της φυλής Μαορί.

Τελικά, το φως που βλέπαμε στο βάθος δεν είναι το τέλος του τούνελ, αλλά η… αρχή ενός νέου.

Με αγγελίες στα ΜΜΕ ο Μάνος αναζητά υποψήφιους βουλευτές για τη Δράση. Όπου να ‘ναι θα ψάχνουν τον ίδιο στην εκπομπή της Νικολούλη.

Για να λέει ο Παπουτσής ότι η κυβέρνηση βουλιάζει, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Επί υπουργίας του βυθίσθηκε το «Εξπρές Σαμίνα».

Κρούσματα γρίπης και στην Αλβανία; Πλέον και
οι ασθένειες δεν έχουν γούστο.


Σχολιάστε εδώ