Πονοκέφαλος με Ντίκα για τον Προτάσοφ

Ποντάρει πολλά ο Όλεγκ Προτάσοφ στον Νικολάε Ντίκα και γι’ αυτό ήταν η πρώτη εισήγησή του όταν έδωσε στον Αντώνη Ρέμο τη μεταγραφική λίστα του Ηρακλή. Ο Ουκρανός τεχνικός γνωρίζει προσωπικά τις ικανότητες του ρουμάνου μεσοεπιθετικού. Και, βεβαίως, τον έχρισε ηγέτη του «Γηραιού» επειδή εκτιμά ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αλλά στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, ο Ντίκα μοιάζει με ψάρι έξω από τα νερά. Δίχως νεύρο, με φανερή την έλλειψη διάθεσης και χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες στη διάρκεια των αγώνων, ήδη προβληματίζει τον Προτάσοφ, αλλά και γενικότερα τα στελέχη του Ηρακλή.
Ο προπονητής του «Γηραιού», βέβαια, ελπίζει ότι σύντομα ο έμπειρος παίκτης θα βρει τον καλό εαυτό του και θα ξεδιπλώσει τα στοιχεία που τον έστειλαν από τη Στεάουα στο Καμπιονάτο. Ίσως επειδή θεωρεί ότι το πρόβλημα του Ντίκα οφείλεται σε ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας κατά την παραμονή του στην Ιταλία.
Σε αντίθεση με τον Ρουμάνο, ο Προτάσοφ δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από κάποιους μικρούς της ομάδας. Όπως, μάλιστα, λένε στη Θεσσαλονίκη, ο Ουκρανός θα ετοιμάσει τη νέα φουρνιά ταλέντων του Ηρακλή που έχει παράδοση στην καθιέρωση νεαρών παικτών. Στον «Γηραιό» επίσης ποντάρουν πολλά και στον Μπόσνιακ, καθώς ο Κροάτης δείχνει πως διαθέτει δολοφονικό ένστικτο μέσα στην αντίπαλη περιοχή.


Σχολιάστε εδώ