ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΣ – ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου», μάλιστα, έκανε πολλές παρατηρήσεις στον πορτογάλο τεχνικό για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον φιλικό με τη Σίβας Γουαδαλαχάρα, το πρώτο ματς προετοιμασίας που παρακολούθησε διά ζώσης ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής.

«Πλησιάζει η μέρα του αγώνα με τη Βαλερέγκα κι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Ζαγοράκης στον Σάντος.

Οι ενστάσεις του προέδρου εστιάζονται στην επιμονή του Πορτογάλου σε παίκτες που παρουσίασαν πέρσι αρνητικά στοιχεία, όπως η έλλειψη σταθερότητας και η αδυναμία να προσδώσουν στην ανάπτυξη γρήγορο ρυθμό. Παράλληλα σημείο τριβής αποτελεί και ο μικρός χρόνος συμμετοχής στα φιλικά του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Έχουμε γράψει κι άλλες φορές ότι στον νεαρό διεθνή δόθηκαν εγγυήσεις για την παρουσία του στο βασικό σχήμα, αλλά ο Σάντος ακολουθεί τα δικά του πλάνα. Κι επειδή στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος γκρινιάζει, ο Ζαγοράκης φρόντισε να τα ψάλει στον προπονητή της ομάδας, αλλά δίχως να επικεντρώσει την κριτική του στο θέμα του Κουτσιανικούλη, διότι δεν θέλει να δώσει λαβές για παρεμβάσεις στο έργο του Πορτογάλου.

Είναι, πάντως, σαφές ότι ο λαρισαίος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις του ΠΑΟΚ, που θα είναι ραγδαίες εάν μείνει η ομάδα έξω από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχολιάστε εδώ