Όλοι είχαν λόγους να κρύψουν το ναυάγιο με το κανό…

Δεν περιμέναμε ο κ. Παπανδρέου να επιβεβαιώσει την αποκάλυψή μας για την περιπέτεια που είχε με το κανό.
Γιατί αν στη ερώτηση που του έκανε ο συνάδελφος Βασίλης Μούρτης δήλωνε ότι όντως το περιστατικό συνέβη, τότε θα ήταν εκτεθειμένος ότι το απέκρυψε. Και θα έπρεπε να εξηγήσει το γιατί δεν το είπε. Και ενδεχομένως να ακολουθούσε η ερώτηση αν και άλλα πράγματα έχουν αποκρυβεί.
Ούτε βέβαια μπορούσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας να δηλώσει ότι ναυάγησε ο Γιώργος με το κανό, γιατί αυτόματα θα κατηγορείτο ότι κάλυψε και προστάτευσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αποκρύπτοντας την περιπέτεια που είχε.
Είχαν λόγους λοιπόν να μην πουν την αλήθεια για το κανό…
Το «ΠΑΡΟΝ» πάντως επιμένει ότι αυτά που γράψαμε συνέβησαν. Και δεν επικαλούμαστε αναφορές που είχαν γίνει σε μπλογκ, αλλά και σ’ άλλη εφημερίδα που ο κ. Παπανδρέου και ο εκπρόσωπός του κ. Παπακωνσταντίνου δεν διέψευσαν.
Και μόνο το γεγονός ότι αντέδρασε τόσο έντονα είναι σαφέστατη ένδειξη ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με το κανό ο Γιώργος. Έφθασε μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου στο σημείο να παίρνει συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ και να τους λέει να χτυπήσουν το «ΠΑΡΟΝ».
Εμείς πάντως θα θέσουμε κάποια ερωτήματα κι αν θέλουν μας απαντούν:
1. Πήγε ο Γιώργος βόλτα με το κανό φεύγοντας από Μαραθώνα; Κι αν ναι, ποια μέρα;
2. Ποιος του «προμηθεύει» το κανό; Πρόκειται για φίλο του Βαλλιανάτου. Και εκτός από το κανό ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες στο επιτελείο του κ. Παπανδρέου;
3. Βούλιαξε ή όχι το κανό και βγήκε κολυμπώντας;
4. Στον Σχινιά ποιος τον μετέφερε; Και εκεί έψαχνε για το αυτοκίνητό του. Αυτά για σήμερα…
Η αποκάλυψη της περιπέτειας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το κανό προκάλεσε χαμό στα μπλογκ. Εκατοντάδες τα σχόλια, τα περισσότερα με καυτό χιούμορ, χωρίς να λείπουν και τα οργισμένα από «ΠΑΣΟΚους»…


Σχολιάστε εδώ