ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στη διαδρομή αυτή το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο ακολούθησε αλλά άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ να βλέπει την… πλάτη του πλειοδοτώντας σε επαναστατικότητα μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου. Το θολό «όχι» που ακούστηκε από το ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών στην Επιτροπή, έγινε πιο καθαρό κατά την εισαγωγή του στο Τμήμα, αφήνοντας ωστόσο το θέμα ανοιχτό για να επανεξεταστεί όταν θα γίνει κυβέρνηση…
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι με την αξιωματική αντιπολίτευση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, καθώς εμφανίζεται συνεχώς στη Βουλή τον τελευταίο καιρό ως σημαιοφόρος της ανάγκης δημιουργίας ενός χώρου ασφάλειας, αλλά το πώς θα υλοποιηθεί αυτός ο χώρος ασφάλειας επαφίεται στην έμπνευση του ποιητή…
Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε μάλιστα στη ρύθμιση για τους λαθρομετανάστες, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση είπε «όχι» και στη ρύθμιση για την αυστηρότερη αντιμετώπιση δραστών εγκληματικών πράξεων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά-κουκούλα, όπου και πάλι το ΠΑΣΟΚ είπε «όχι».
Κι αν η κυβέρνηση τα έχει χάσει με τη συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ, πολύ περισσότερο εξεπλάγη με τη στάση του ΛΑΟΣ, που αφού πρώτα την έσυρε στη λήψη σκληρών μέτρων για την ασφάλεια, στη συνέχεια έκανε πίσω, βγήκε απ’ τα αριστερά και καταψήφισε την τροπολογία που ανάβει το πράσινο φως για τη λειτουργία των καμερών όλο το εικοσιτετράωρο!
«Όχι σταθερή κάμερα. Είναι αδιανόητο!», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατατροπώνοντας δεξιούς και αριστερούς. «Να ξέρετε ότι γράφει και ήχο, να ξέρετε ότι μπορεί και γράφει όχι μόνο το πρόσωπό σας, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας, το πώς περπατάτε. Δεν μπορεί να είμαστε κάτω από έναν big brother που τα τελικά αποτελέσματα δεν είμαι σίγουρος ότι παραμένουν και καταλήγουν στις διωκτικές αρχές της χώρας αλλά δεν διοχετεύονται και προς τα έξω. ʼρα λοιπόν δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν μπορούμε να ερχόμαστε και να επικυρώνουμε το ”1984” του Όργουελ».
ʼλλο τόσο… αδιανόητο θα ήταν πάντως να αφήσει ο Αλέκος Αλαβάνος το άδειασμα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να πέσει κάτω: «Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάνει πιρουέτες και ενώ έχει σε ημερήσια διάταξη τα θέματα της τάξης, τώρα αποστασιοποιείται από τα δικά σας μέτρα, με αποτέλεσμα να είστε εσείς η Ακροδεξιά».


Σχολιάστε εδώ