Τελεσίγραφο ΠΑΟ σε Γιασικεβίτσιους

Αυξάνεται καθημερινά η πίεση του Παναθηναϊκού προς τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον εκπρόσωπό του για να απαντήσει στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του. Είναι σαφές ότι οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται από την τακτική που ακολουθεί ο Λιθουανός σούπερ σταρ και γι’ αυτό του έστειλαν τελεσίγραφο να απαντήσει αμέσως, ώστε να αρχίσουν τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Τόσο οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι όσο και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επιθυμούν την παραμονή του «Σάρας», αλλά δεν μπορούν να τον περιμένουν όλο το καλοκαίρι, διότι έτσι κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα ο δικός τους σχεδιασμός και αυτό ξεκαθάρισαν στον ατζέντη του έμπειρου παίκτη.
Ο Σέρβος κόουτς του «τριφυλλιού», πάντως, έχει αρχίσει να φτιάχνει πλάνα και χωρίς τον Γιασικεβίτσιους. Η απόκτηση του Καλάθη και του Τέπιτς, άλλωστε, του επιτρέπει να ανακατέψει την τράπουλα, ενώ παράλληλα ο Ζοτς περιμένει ακόμα πιο βελτιωμένο τον Νίκολας και παράλληλα ελπίζει πως θα ‘ναι απόλυτα υγιής την επόμενη σεζόν ο Διαμαντίδης.
Το θέμα του Λιθουανού σταρ αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Και ο παίκτης, άλλωστε, έχει αντιληφθεί ότι είναι δύσκολο να βρει τα χρήματα που ζήτησε αρχικά από τους «πράσινους» και πως θα μπορούσε να πιέσει το «τριφύλλι» μόνο αν έμπαινε ο Ολυμπιακός στο κόλπο. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν απαθείς και ο Γιασικεβίτσιους θα υποχρεωθεί να απαντήσει θετικά ή να πάρει το ρίσκο να μείνει οριστικά ελεύθερος και να περιμένει μια καλύτερη πρόταση.


Σχολιάστε εδώ