τα άνθη του κακού

cΌσοι χτυπούν εμένα, θέλουν να χτυπήσουν την κυβέρνηση, ισχυρίζεται ο Λιάπης. Οπότε, όσοι θέλουν να χτυπήσουν την κυβέρνηση να… βαράνε κατευθείαν εκείνον.
DΔεν ελπίζω τίποτα,
δεν φοβάμαι τίποτα,
τα έχω… χαμένα!
cΕίδηση δεν είναι ότι ο Γιωργάκης ναυάγησε με κανό, αλλά ότι δεν είχε τροχαίο έπειτα από σύγκρουση με τρόλεϊ στη σαλοτραπεζαρία.
DΚόβει μαθήματα, καταργεί τις εξετάσεις. Να αλλάξει την Παιδεία προσπαθεί ο ʼρης ή να την κάνει… «Ρομέο» για αξέχαστες νύχτες στην παραλιακή;
cΏστε διοικητής της ΕΥΠ ήταν για πέντε χρόνια «άσχετος» τις διπλωμάτης; Σαν να λέμε διευθυντής της ΝΑΣΑ ο Γιακουμάτος…
DΤου Εθνικού Θεάτρου η Καίτη Γαρμπή!
cΕπιμένει ο Κοραντής ότι δεν παραιτήθηκε, αλλά τον παραίτησαν. Το βρίσκει πιο τιμητικό να λέει ότι τον… έδιωξαν με τις κλωτσιές.
DΔεν θέλει να λένε ότι έφυγε με ψηλά το κεφάλι, προτιμά να νομίζουν ότι αποχώρησε με κατεβασμένα τα… εσώβρακα.
cΤο ΠΚ στο αυτοκίνητο του Καραμανλή σημαίνει Πρόεδρος της Κυβέρνησης;
Ή… Προσοχή Κοιμάται;
DΕ, αφού ο Χρυσοχοΐδης ανησυχεί βαθύτατα για το οργανωμένο έγκλημα, υποθέτω ότι ξέρει και περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι που βλέπει… Νικολούλη.
cΔείτε ωστόσο
το θέμα και από την πλευρά του οργανωμένου εγκλήματος. Το… σοκ που θα πάθει αν μάθει ότι ανησυχεί γι’ αυτό ο Χρυσοχοΐδης.
DΑνεξήγητο το ενδιαφέρον του Ψωμιάδη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν πετρέλαιο. Ως γνωστόν, ο ίδιος δουλεύει με… κάρβουνο.
cΌταν δεν δουλεύεται από μόνος του ψιλό γαζί.
DΝα ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου, ζητά ο Λαφαζάνης. Κι αμέσως μετά εκείνος για τη μάχη στα Γαυγάμηλα.
cΟπότε θα δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως π.χ. αν ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε από γρίπη ή αυτοκτόνησε από αγάπη.
DΠαρότι έγιναν επιεικώς ρεντίκολο στις ευρωεκλογές, οι δημοσκόποι συνεχίζουν… απτόητοι το έργο τους. Αναλογικά, αν ζούσε ο Δράμαλης…
c…θα τον παρασημοφορούσαν και τιμητικά θα τον καλούσαν να παίξει γκεστ σταρ στο… «Κάτι ψήνεται» του Alpha.
DΨευτοδίλημμα θεωρεί ο Γκιουλέκας το αν θα μπουν ή όχι στις λίστες οι βατοπεδινοί. Ότι υπήρξε σκάνδαλο είναι σίγουρο ή το ψάχνουμε ακόμη;
cΑν ο Γιωργάκης ναυαγεί με κανό, σκέψου να αναλάβει και πρωθυπουργός. Θα μας ψάχνουν ανοιχτά των νησιών Σαμόα.

Φωνάζουν διάφοροι γιατί οι υπουργοί έχουν φύγει ήδη διακοπές. Και δεν σκέφτονται το κακό που θα έκαναν αν ήταν εδώ και δούλευαν.

Επί αποστασίας έλληνας πολιτικός είχε τάξει στην Τουρκία τρία νησιά μας. Ονόματα δεν λέμε, ψηλός είναι, γκαντέμης επίσης, με ένα ελαφρύ τικ στους ώμους.

Προς κ. Λαφαζάνη: Μαζί με τον φάκελο της Κύπρου να ανοίξει κι αυτός του ΣΥΝ. Να δούμε από τι πέθανε ο… μακαρίτης.


Σχολιάστε εδώ