Πιάνει δουλειά ο Μάρκοβιτς σε Πανιώνιο

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν τελικά ο εκλεκτός της νέας διοίκησης του Πανιωνίου για τη θέση του Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς στην άκρη του πάγκου. Ο Βόσνιος έχει περάσει από τους «κυανέρυθρους» άλλες δύο φορές, τη μία ως παίκτης και την άλλη ως προπονητής. Είναι γνώριμος, δηλαδή, αλλά κυρίως ξέρει ο ίδιος τις ιδιαιτερότητες του Πανιωνίου. Στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαφές, καθώς και στην απόφασή του να δεχθεί την πρόταση και να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Μια σημαντική λεπτομέρεια που συζητήθηκε ανάμεσα στον Φάνη Γαλλή και τον Μάρκοβιτς ήταν και η προοπτική επιστροφής στη Νέα Σμύρνη. Ο νέος προπονητής συμφώνησε, θεωρώντας ότι οι «κυανέρυθροι» θα ‘ναι πιο ισχυροί στη φυσική έδρα τους.
Στο μεταγραφικό παζάρι οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν βρει τους πρώτους στόχους τους, που είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Γιώργος Τσιάρας. Με τον πρώτο βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία και όλα δείχνουν πώς ο διεθνής φόργουορντ θα ενταχθεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ με τον Θεσσαλό υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό. Αλλά στον Πανιώνιο εκτιμούν ότι θα καλυφθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις, καθώς και οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν.


Σχολιάστε εδώ