Γλίτωσαν τα ΕΛΤΑ

Οι συνήθεις κακεντρεχείς «προφήτες» άρχισαν τις ειρωνείες όταν ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Σταμάτης Μαύρος επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη για να του ζητήσει άμεση ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα ταχυδρομικά καταστήματα.
«Σιγά μη γίνει κάτι», έλεγαν και ξανάλεγαν. Και προεξοφλούσαν την πλήρη αποτυχία στην προσπάθεια να ελεγχθεί όλο αυτό το κύμα των αυξημένων κρουσμάτων ενόπλων ληστειών το οποίο παρατηρείται τον τελευταίο καιρό.
Κι όμως απέδωσε άμεσα καρπούς και η Ελληνική Αστυνομία σημείωσε, την περασμένη Πέμπτη, μια σπουδαία επιτυχία. Όχι μόνο συνέλαβε τους ένοπλους ληστές που επιχείρησαν να ληστέψουν το κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά κατάφερε, μέσα από αυτούς, να εξαρθρώσει ολόκληρη σπείρα που είχε «ειδίκευση» στα ταχυδρομικά καταστήματα, καθώς είχε κλέψει άλλα δεκαπέντε!
Ακόμα ένα «μπράβο» για την ΕΛΑΣ που πιστοποιεί τη «φόρμα» της αυτόν τον καιρό. Όταν υπάρχουν η βούληση και ο σωστός προγραμματισμός σ’ αυτό τον τόπο, το αποτέλεσμα έρχεται πάντα…


Σχολιάστε εδώ