Αναζητούν μεγάλο όνομα στον ΠΑΟ

Ο Πατέρας διαπίστωσε ότι τις τελευταίες ημέρες κόλλησαν τα εισιτήρια διαρκείας και μόνο με μία ένεση ηθικού στον κόσμου του «τριφυλλιού» θα καταρριφθεί το περσινό ρεκόρ των περίπου 25.000 καρτών.
Το μπάτζετ, βέβαια, έχε εξαντληθεί. Και όσο μένουν στάσιμες οι επαφές για την παραχώρηση των παικτών που βρίσκονται στη μαύρη λίστα, τόσο δυσκολεύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Αλλά ο Πατέρας εκτιμά ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση και τα επιπλέον έξοδα να καλυφθούν από την έκρηξη των εισιτηρίων διαρκείας. «Πρόεδρε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κρίση και αν κάνουμε άλλες δύο ή τρεις μεταγραφές θα τους πάρουμε άνετα το Πρωτάθλημα», διεμήνυσε στον πρόεδρο του «τριφυλλιού» συνδεσμίτης του Παναθηναϊκού. Ο Πατέρας έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς και, ασφαλώς, αντιλαμβάνεται ότι η άποψή τους δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό και τους συνιστά υπομονή αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει και άλλες εκπλήξεις στη συνέχεια του καλοκαιριού.
Πολλά, για τα μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού, θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν εξασφαλίσουν οι «πράσινοι» την πρόκρισή τους στους ομίλους, τότε σίγουρα θα γίνει η υπέρβαση, ανεξάρτητα από τα χρήματα που θα φέρουν στο ταμείο της ΠΑΕ οι παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση.
Πρώτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», όπου έχει εντοπιστεί η μία έλλειψη, αποτελεί ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Ο διεθνής αργεντινός σταρ έχει βγει στο σφυρί από την Μπόκα Τζούνιορς και χάρη στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Χουάν Ρότσα κατά την παραμονή του στην Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός διατηρεί τον τελευταίο λόγο. Ο Αντωνίου, πάντως, προτιμά τον ʼλεξ της Σπαρτάκ Μόσχας και, μάλιστα, διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον μάνατζετ του Βραζιλιάνου, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με 4 ή 5 εκατ. ευρώ. Ποσό που μόνο μεγάλο δεν είναι για μια ομάδα με τους στόχους του Παναθηναϊκού.
Για την άμυνα, οι «πράσινοι» θα περιμένουν να δουν τι ψάρια πιάνει ο Μπίερσμιρ. Αν ο Σουηδός ανταποκριθεί στις συστατικές επιστολές που τον συνοδεύουν και στις προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, τότε ο Τεν Κάτε θα ζητήσει την απόκτηση μόνο ενός δεξιού μπακ. Με τον Μπίαρσμιρ, τον Καντέ, τον Βύντρα και τον Σαριέγκι, άλλωστε, ο Ολλανδός εκτιμά ότι μπορεί να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα τη μαύρη τρύπα στο κέντρο της οπισθοφυλακής.


Σχολιάστε εδώ