ψιλά γράμματα

***«Κύκλωμα» διαπίστωσε πως λειτουργεί στην κρατική διαφήμιση ο Κ. Γκιουλέκας. Αντί να λάβει όμως μέτρα, ζήτησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, να αναλάβουν οι άλλοι δράση και να κάνουν καταγγελίες. Τι θα έλεγε ο αγαπητός υφυπουργός αν ευγενικά του ζητούσαμε να κυβερνήσει και να δώσει αναλυτικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί το κύκλωμα;
***Εφημερίδες: Μείωση της τιμής της «Βραδυνής» στα 50 λεπτά ως εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης. Αντιθέτως, προς 1,50 πωλείται η ημερήσια έκδοση της «Απογευματινής».
***Και επίσημα αποχώρησε από τη διεύθυνση της «Απογευματινής της Κυριακής» ο Γιάννης Παπαδόπουλος Ευχαριστίες από την ιδιοκτησία και τον διευθυντή του ημερήσιου φύλλου, Τίτο Αθανασιάδη.
***Μετεγγραφές ετοιμάζει η «Real News».
***Ανανέωση σελίδων και λογότυπου για το «Χρήμα Τρίτη». Σε λίγες ημέρες ξεκινάει και το σάιτ της εφημερίδας www.xrimaonline.gr.
***Internet:
***Σταθερή η ανοδική πορεία του www.antinews.gr, το οποίο πρόσφατα προχώρησε σε ανανέωση της μορφής του.
***Νέες ενότητες στο www.naftemporiki.gr. Εκτός από το βιβλιοπωλείο της εφημερίδας, με εκδόσεις βιβλίων οικονομικού ενδιαφέροντος και σε προνομιακές τιμές, υπάρχει και όλη η ειδησεογραφία με τα τοπικά νέα, μια αναλυτική εικόνα για το τι συμβαίνει σε όλη τη χώρα, με κατανοητό τρόπο.
***Τηλεόραση: Ισχύει πως στέλεχος της τηλεόρασης του Alpha θα περάσει μέρος των διακοπών του στη Γερμανία; Και όχι βέβαια για να ασχοληθεί με το υποβρύχιο που γέρνει, όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω ειδικότητας.
***Θέσεις εργασίας: Ο Πάνος Ζώης αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή στην PLD Productions.
***Την πλήρωση μίας θέσης στελέχους τμήματος παροχής πρόσβασης προκηρύσσει το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 28 Ιουλίου 2009.
***Εκδόσεις: Με προτάσεις για 200 βιβλία για το καλοκαίρι και αφιέρωμα στο αστυνομικό μυθιστόρημα κυκλοφορεί το περιοδικό «Διαβάζω».
***Στα βιβλιοπωλεία και η δωρεάν εφημερίδα για το βιβλίο «Βook Press», με εκδότρια την Ελένη Κορόβηλα και διευθυντή τον Κώστα Κατσουλάρη.
***Βιβλία: «Η επίδραση του Internet στα ΜΜΕ» είναι ο τίτλος του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άσπρη Λέξη. Το βιβλίο επιχειρεί να διερευνήσει τις επιπτώσεις από την έλευση του διαδικτύου, σε οικονομικό, νομικό και επιχειρηματικό επίπεδο.
***Ένας νέος τρόπος παροχής δημοσιογραφικών υπηρεσιών ή και, αντιστρόφως, «ενοικίασης εργαζομένων» διαφαίνεται στον ορίζοντα. Εταιρείες παραγωγής και λοιπών δραστηριοτήτων «εκμισθώνουν» τις υπηρεσίες των δημοσιογράφων, τις οποίες και στη συνέχεια πωλούν σε ενδιαφερόμενους.

*** Δωρεάν εφημερίδες: Καλοκαίρι μαζί με «Mad in Metro». Το τρίτο τεύχος της νεανικής free press εφημερίδας για τη μουσική κυκλοφορεί στα μέσα Ιουλίου από τη «Metro».


Σχολιάστε εδώ