Ναυάγησε με το κανό ο Γιώργος

Έτσι και μετά το γνωστό ατύχημα με το ποδήλατο (που παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά) πριν από λίγες εβδομάδες τού συνέβη κάτι απρόβλεπτο, με το κανό, που τον έβαλε σε περιπέτεια.

Συγκεκριμένα κάποιο Σάββατο, πριν από λίγες εβδομάδες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στον Μαραθώνα, συνοδευόμενος μόνο από έναν άνδρα της προσωπικής του φρουράς, προκειμένου να ασχοληθεί με ένα άλλο σπορ που επίσης υπεραγαπά, την κωπηλασία σε κανό.

Μπήκε λοιπόν στο κανό και άρχισε να κωπηλατεί, απομακρυνόμενος απʼ την ακτή, απʼ όπου τον παρακολουθούσε το άγρυπνο μάτι του φρουρού του.

Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται λίγο αργότερα, αφού σε κάποια στιγμή ο φρουρός του τον έχασε απʼ τα μάτια του, αφού είχε απομακρυνθεί αρκετά.

Γνωρίζοντας όμως τις αντοχές του Γιώργου δεν ανησύχησε αμέσως. Προφανώς σκέφτηκε ότι όπου να ʼναι θα ξαναφανεί…

Αλλά η ώρα περνούσε κι ο Γιώργος παρέμενε άφαντος!

Οπότε ο φρουρός του τότε πράγματι ανησύχησε. Και ειδοποίησε το Λιμενικό!

Σε αυτό το σημείο οι –έγκυρες– πληροφορίες διίστανται.

Σύμφωνα με τη μία και ενώ το Λιμενικό είχε ξεκινήσει έρευνες (παράλληλα είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί, αφού επρόκειτο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι όχι για κάποιον κοινό θνητό!), τον Γιώργο τον βρήκε αποκαμωμένο κάποιος ψαράς που ψάρευε κοντά στην Τζια (κατά μια άλλη εκδοχή απλώς μεταξύ Ραφήνας και Εύβοιας).

Μάλιστα μεταξύ τους έγινε ο εξής διάλογος:

– Βοήθεια, είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου.

– Έλα τώρα, τι μου λες, σιγά μην είσαι ο Γιώργος Παπανδρέου!

Σε κάθε περίπτωση κι ανεξάρτητα απʼ το πότε ο ψαράς αναγνώρισε τον Γιώργο, η αλήθεια είναι πως τον βοήθησε, τον περιέθαλψε (αφού, επαναλαμβάνουμε, ήταν εξουθενωμένος) και τον έβγαλε στην ακτή.

Σύμφωνα με την άλλη πληροφορία, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον βρήκε τελικά το σκάφος του Λιμενικού και τον επανέφερε στον Μαραθώνα.

Σε κάθε περίπτωση υπήρξε «ειδική συμφωνία» προκειμένου το όλο θέμα να μη δημοσιοποιηθεί, για ευνόητους λόγους…

Εμείς να ευχηθούμε στον φίλο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το ατύχημά του αυτό να είναι το τελευταίο και κατά τα άλλα να είναι καλοτάξιδος!


Σχολιάστε εδώ