Λύση από το παρελθόν στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Ένας αγνός Παναθηναϊκός, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που έχει συνεισφέρει αποδεδειγμένα στον σύλλογο, αποχώρησε από τα κοινά του «τριφυλλιού», ένας εξίσου αγνός επέστρεψε. Ο λόγος ασφαλώς για τον Μιχάλη Κίτσιο, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ. Επί της ουσίας, επιστρέφει στην προεδρία του συλλόγου, καθώς υπήρξε επικεφαλής και το 1971, όταν οι «πράσινοι» είχαν προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ.

Για την ιστορία, σε αυτήν τη καθοριστική γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου πήραν μέρος ελάχιστοι, σύμφωνα πάντα με τη δυναμική του συλλόγου. Ψήφισαν μόλις 94 μέλη (ταμιακώς τακτοποιημένα), βρέθηκαν 93 έγκυρα και ένα άκυρο, ενώ στα αξιοσημείωτα των εκλογών συγκαταλέγεται ότι οι στενοί συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου, (Ιθακήσιος, Πιστιόλης, Παναγούλιας, Τζήμας και Πανάκης) συγκέντρωσαν περισσότερες ψήφους από τον νέο πρόεδρο, αν και ήταν αποδεκτός από όλους. Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν οι αδελφοί (Παύλος και Θανάσης) Γιαννακόπουλοι, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Αντωνιάδης και ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου Βαγγέλης Πανάκης, ενώ Στίγκας, Μαρσέλλος και Ρεγκούκος απέσυραν τις υποψηφιότητές τους.

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη θα απαρτίζουν οι: Μιχάλης Κίτσιος (πρόεδρος, συγκέντρωσε 71 ψήφους), Χρόνης Ακριτίδης (73), Στέφανος Αυγουλέας (69), Χρυσόστομος Κίτσιος (68), Κώστας Ιθακήσιος (76), Θοδωρής Λιακόπουλος (67), Κώστας Παναγούλιας (76), Βαγγέλης Πανάκης (72), Γιάννης Παπαδάτος (68), Βασίλης Παυλόπουλος (69), Βασίλης Πιστιόλης (76), Νίκος Πλυτάς (68), Νίκος Ρισβάς (68), Σωτήρης Τζήμας (73). Αναπληρωματικά μέλη: Σωτήρης Λουμίδης (67), Νίκος Μαρουδιάς (68), Στέφανος Πλακάς (66), Νίκος Τσίλης (67), Κώστας Φέρτης (67).

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟ συγκροτήθηκε σε σώμα την επόμενη, δηλαδή την περασμένη Τρίτη και η σύνθεσή του έχει ως εξής: Πρόεδρος Μιχάλης Κίτσιος, Α΄ αντιπρόεδρος Κώστας Ιθακήσιος, Β΄ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πανάκης, γ. γραμματέας Νίκος Ρίσβας, αναπληρωτής γ. γραμματέας Βασίλης Παυλόπουλος, γεν. αρχηγός Πολυχρόνης Ακριτίδης, πρόεδρος οικονομικής επιτροπής Κώστας Παναγούλιας, ταμίας Ιωάννης Παπαδάτος, αναπληρωτής ταμίας Στέφανος Αυγουλέας, υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων Νίκος Μαρούδιας.

Το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης του ΠΑΟ είναι να αναζητήσει ρευστό, προκειμένου να βγάλει από το αδιέξοδο τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου με πρώτο και καλύτερο το ανδρικό βόλεϊ (ΤΑΑ), που το μπάτζετ του αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ.


Σχολιάστε εδώ