Αρχίζει στον ΠΑΟΚ η… αποσυμφόρηση!

Η περίπτωση του τελευταίου, όμως, είναι περίπλοκη, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βιτόλο. Αν βρεθεί η άκρη με τον Ισπανό και ο παίκτης ενταχθεί σύντομα στην προετοιμασία του «δικέφαλου», τότε θα κληθεί ο Αργεντινός να συζητήσει για τη λύση της συνεργασίας του.

Στην Τούμπα, βέβαια, περιμένουν και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων του Άρη, για να περιορίσουν κάθε κίνδυνο να ενταχθεί ο Βερόν στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Με Βιτόλο και Βιεϊρίνια θεωρούν πολλοί ότι ο ΠΑΟΚ θα κλείσει τις μεταγραφές του. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, άλλωστε, δείχνει ότι μαζεύει τα… γκέμια για να μην ξοδευτούν άλλα χρήματα. Αλλά στη Θεσσαλονίκη επιμένουν ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου» θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα αν οι φίλοι της ομάδας καταρρίψουν το περσινό ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου με κάθετη πάσα, ικανού να αξιοποιήσει την ταχύτητα των ακραίων και, βεβαίως, τους Μουσλίμοβιτς, Παπάζογλου. Αλλά η τελευταία μεταγραφή θα γίνει τον Αύγουστο, όταν θα ʼχουν πέσει οι τιμές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.


Σχολιάστε εδώ