αποστολικά και… άλλα

=Δεν είναι εικόνα και λογική αυτή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της γαλάζιας παράταξης για μια χούφτα ψήφους να δημιουργούν προβλήματα στη δημιουργία ΧΥΤΑ. Ούτε είναι λογικό τα σκουπίδια των Αθηναίων να πάνε στην Αθήνα. Διότι θα έπρεπε και η πόλη των Αθηνών να απαγορεύει την είσοδο στους Γραμματικείς… Έλεος πια με τη μικροπολιτική. Κώστα, Γιώργο, τ’ ακούτε;

=«Ερχόμαστε με κανό στην εξουσία», έλεγε πράσινος βουλευτής στο περιστύλιο της Βουλής. «Αρκεί να μην τα κάνουμε θάλασσα καλοκαιριάτικα», του απάντησε έτερος συνάδελφός του. Όχι, δεν γέλαγαν, σοβαρά μιλούσαν οι σύντροφοι.

=Καλοκαιριάτικα θα κολεγιοποιηθούμε, κοινώς θα γίνουμε κολεγιόπαιδα…

=Πάει και ο Χριστοφοράκος, σε λίγο καιρό θα τον ξεχάσουμε κι αυτόν…

=Να ευχαριστήσω δημόσια όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο μου «Δύο μπλε μάτια κι ένα όνειρο» και είπαν τα καλά τους λόγια. Αξίζουν περισσότερο απ’ όλα τα ευρώ του κόσμου.

=Κοσμοσυρροή στο πάρτι εορτής του φίλου μου Πέτρου Ευθυμίου στον «Οιωνό» της Πλάκας. Οιωνοί

άριστοι για το μέλλον του διαχρονικού Πέτρου.

=Να πούμε και μια καλή κουβέντα για τον Γιάννη Ιωαννίδη, τον υφυπουργό Αθλητισμού. Για πρώτη φορά τόσο έγκαιρα οι εργαζόμενοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις πήραν τον μισθό της άδειάς τους. Πάντα τέτοια υπουργέ.

=Επειδή κάποιοι πολιτικοί επιδιώκουν μια μορφή αμνηστίας για τον Θεοδωράκο, μη νομίζουν ότι θα πάθει ο κόσμος ΑΜΝΗΣΙΑ…

=Με τόσα δώρα που έκανε ο Χριστο…φοράκος, προτείνω να τον λέμε Θεο…Δωράκο να τελειώνουμε.

=Ξεχάσαμε και τον Καραβέλα… ΕΔΩ καράβια χάνονται, τις βαρκούλες θα ψάχνουμε; Έλα ντε.

=Θυμηθείτε το τώρα που είναι νωρίς. Όταν θα ετοιμαστούν

όλα τα χαρτιά για έκδοση του Θεοδωρά…κου, θα μιλήσει στη γερμανική δικαιοσύνη και πάπαλα ΟΛΑ…

=Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση και χαίρονται τα παιδιά καλοκαιριάτικα. Η αντιπολίτευση αδειάζει το κουβαδάκι και το ξαναγεμίζει και η κυβέρνηση το γεμίζει και μετά το αδειάζει. Ας το αφήσουν στης θάλασσας το κύμα και ας μας αφήσουν να ονειρευτούμε τα δικά μας όνειρα. Ας παίξουν με τα κουβαδάκια τους αργότερα,

όταν εμείς θα έχουμε φύγει από τις παραλίες.

=Ποια σύζυγος έφερε τον άντρα της κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης για μόνιμη κατοικία και, όπως λέει στο κομμωτήριό της, σε λίγο θα είναι και για το μουσείο μέσα;

=Ο Βλαστός τους μάρανε; ΕΔΩ τους αναμεμειγμένους με τα συνδικάτα του ξεπλύματος των μαύρων ταμείων της Ζήμενς τους αφήνουν και κυκλοφορούν ελεύθερους και μας δίνουν και μαθήματα Δημοκρατίας και πολιτικών; Βρε ουστ από ΕΔΩ όλοι σας!

=Πώς γίνεται, και καλώς γίνεται, τα συνδικάτα των παράνομων εγκληματικών ενεργειών να τα πιάνετε και τους άλλους, που τα πιάνουν από το κράτος, από τις μίζες, από εμάς τους αφελείς πολίτες, να μην τους πιάνετε ποτέ;

=Όλα τα είχαμε, ήρθε και ο κακός μας ο καιρός και τα μούσκεψε όλα!

=Απίθανος ο σύντροφος του καλοκαιριού. Στην ερώτηση «τι κάνεις» απάντησε «εκλογές σπέρνω, αλλά δεν βλέπω να θερίζω πρόωρα το στάρι…».

=Όχι μόνο δεν θα φυλακίζονται πια για το σκάνδαλο της Ζήμενς, αλλά θα αρχίσουν και οι αποφυλακίσεις σύντομα. Ως ΑΙΔΩ ήταν οι αποκαλύψεις.

=Επιτέλους, πήρε χαμπάρι η κυβέρνηση ότι με πολιτική γης και αγροτοκτηματολόγια μπορεί να κάνει την τομή και έδωσε το πράσινο φως ο πρωθυπουργός για τη μεγάλη αλλαγή. Μπράβο σε όλους που το σκέφτηκαν.

=Πλάκωσε η γρίπη των χήρων…

=Μπλέξαν οι γραμμές τους, μπλέξαν οι γραμμές και άντε τώρα να τις ξεμπλέξετε. Ούτε η ΕΥΠ θα τα καταφέρει.

=Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει χαμπάρι την υπόθεση ντόπινγκ στο επόμενο ντοπάρισμα.

=Αγαπητέ υφυπουργέ, δεν φταίει το εργαστήριο του ΟΑΚΑ,

πίστεψέ με, σε έχουν παραπλανήσει. Δεν φταίνε οι έλεγχοι, πίστεψέ με, σου ‘χουν πει ψέματα. Φταίνε οι κάθε λογής ομοσπονδιάρχες που στον βωμό των όποιων μεταλλίων και διακρίσεων φυσουνιάζουν τα παιδιά μας. Φταίει επίσης, υπουργέ μου, το ΕΣΚΑΝ, που νομίζει ότι το ντόπινγκ είναι ένα πτώμα, ενώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν το καταλάβουν έγκαιρα, όλα θα πάνε καλύτερα.

=Κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ όντως ετοιμάζουν πρόταση-έκπληξη για τον δήμο της Αθήνας. Και το όνομα που συζητείται εντονότατα είναι του νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρού.

=Μα…χέρι στα εισοδήματα βάζει η κυβέρνηση.

=Αν πιστέψουμε ό,τι ακούμε και αν ισχύει ό,τι ακούμε, τότε η βλακεία σε τούτη την κυβέρνηση είναι εκτός ορίων…

=Κάποιοι δημοσιογράφοι ξορκίζουν τη συλλογική ευθύνη, αλλά την ευθύνη των κουμπάρων ξέρουν και τη χρεώνουν.

=Σε τι κόσμο μπαμπά μ’ έχεις φέρει να ζήσω, μου είπε ο γιος μου. Τι να πω εγώ σ’ έναν άντρα 25 χρόνων; Πέρα που άλλαξε τον κόσμο μας, άλλαξε την ψευτιά της πιο διεφθαρμένης γενιάς, της γενιάς του Πολυτεχνείου, και ξέφυγε από τη ζούγκλα της υποκρισίας όλων μας. Μην ακούς τι σου λένε. Κάνε αυτό που δεν σου λένε, αυτό είναι το σωστό. Εμείς τα ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ για ένα κοστούμ, που λέει και ο

Άσιμος.

=ΜΑΝ του ΜΑΝ έρχεται και το σκάνδαλο από τη Γερμανία.

=Βρήκα στην Αμφιλοχία τον δημοσιογράφο τον λοχία.

=Εκεί που οι γαλάζιοι θα κυβερνούσαν 20 χρόνια, τώρα ποντάρουν σε πράσινες παρενθέσεις. Μόνο που αυτές κρατούν περίπου 20 χρόνια. Μην το ξεχνούν.

=Έτσι που το πάει η γρίπη των χοίρων, σε λίγο θα είμαστε

όλοι χήροι και όλες χήρες…

=Στο τέλος έτσι που πάνε οι γαλάζιοι βουλευτές θα ‘ναι περισσότεροι οι κομμένοι παρά οι άκοφτοι…

=Κυβέρνηση καμένων κοστουμιών, ραμμένων στομάτων και διαλυμένων ραφείων…

=Ο Μεϊμαράκης στη Νεραντζιά νεράντζια ονειρεύεται. Καλά του ξυπνητούρια και στον γάμο του κουλούρια. Οι εκλογές, Ευάγγελε, είναι ante portas. Ξυπνήστε.

=Δηλώνω οπαδός του Τασούλα. Απίστευτο το χιούμορ του και οι ατάκες του.

=Προτιμώ την ανάμνηση του χθες παρά την προσμονή του αύριο. Το αύριο ανήκει σε όλους, το χθες σε όσους το ζήσαμε. Λόγια σοφά ενός γαλάζιου κορυφαίου.

=Ι…κανο…ε καγιάκ, θάλασσα πλατιά.

=Ποιοι πράσινοι και γιατί τραγουδούσαν πριν από λίγες εβδομάδες το «θάλασσα, θαλασσιά μου και φέρε το πουλάκι μου».

=Αλήθεια, ποιοι είναι οι ιδρυτές της Neurosoft, της εταιρείας που κατήγγειλαν οι πράσινοι βουλευτές ότι είναι τρόφιμος της ΟΠΑΠ ΑΕ; Μήπως έμπλεξαν τα Καλούδια τους με τα πασχάλια τους;

=Αν δείτε κανέναν Ζορμπά σε κανένα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, μην εκπλαγείτε. Ο Γιώργος από εκπλήξεις άλλο πράγμα…

=Ημι…υπαίθριες κόντρες για τους ημιπαράνομους χώρους των σπιτιών μας. Ημιυπαίθριες συζητήσεις, κοινώς συζητήσεις καφε…νείων.

=Αρχίσαμε τις Δημο…σκοπήσεις. Οι Δημο…κοπήσεις έρχονται.

=Ωραίοι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί μας που κόπτονται να μη μιλούν στο κινητό οι πολίτες όταν οδηγούν και από την άλλη τους ακούς τους κυρίους αυτούς να μιλάνε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις ενώ οδηγούν…

Των δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ