Αντιστέκεται ο Ρέμος για Παπαστεργιαννό

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μετά την εξαιρετική πρόταση της Μπρίστολ Σίτι. Ο νεαρός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την αγγλική ομάδα και στο ταμείο της ΠΑΕ Ηρακλής θα μπει ένα σεβαστό ποσό που θα βοηθήσει τον Αντώνη Ρέμο να ενισχύσει την ομάδα με άλλους δύο παίκτες, καθώς ήδη φόρεσε τα κυανόλευκα ο Γιάκομπ. Στον «γηραιό», όμως, έχει φτάσει άλλη μία πρόταση για νεαρό έλληνα ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Παπαστεργιαννό. Ο ατζέντης του πιέζει για να αποσπάσει τώρα τη συγκατάθεση του Ρέμου, αλλά ο πρόεδρος του Ηρακλή αρνείται να δώσει και δεύτερο παίκτη μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο.

Μοναδική περίπτωση να αλλάξει στάση θα ʼναι η επιτυχία στο εγχείρημα να κλείσει κάποιο από τα δύο μεγάλα ονόματα που τον ενδιαφέρον, δηλαδή τον Μπακιρτζίογλου ή τον Λουμπόγια.

Πρόθεση του Ρέμου, πάντως, είναι η παραμονή του Παπαστεργιαννού για ακόμα ένα χρόνο στον Ηρακλή. Θεωρεί, άλλωστε, ότι θα ανέβει κι άλλο η τιμή του, καθώς αποτελεί βασικό παίκτη σε μια ομάδα που κατά τη γνώμη του θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη. Αισιοδοξία που δημιουργήθηκε και από τη συμπαράσταση των οπαδών στην πρώτη συγκέντρωση για την επόμενη περίοδο.


Σχολιάστε εδώ