τα άνθη του κακού

Τελικά ο Αβραμόπουλος θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός που απαγόρευσε το τσιγάρο, ενώ κατά τα λοιπά πουλούσε… φούμαρα.

Ώστε ο Χριστοφοράκος έδωσε 1 εκατ. μάρκα στο ΠΑΣΟΚ χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα; Προφανώς το έκανε για τη… φουκαριάρα τη μάνα του.

Η οποία θαύμαζε τον Ανδρέα, είχε κρυφό καημό με τον Σημίτη και τα βράδια με πανσέληνο της λείπει ο Κατσιφάρας.

Ομολογεί ο Πάγκαλος ότι αρκετοί επιχειρηματίες ήθελαν να του δώσουν χρήματα. Του θεάτρου θα ήταν κι έψαχναν νέα ταλέντα για την επιθεώρηση.

Αρνήθηκε, ωστόσο, γιατί δεν ήθελε να καταχωρισθεί ως κωμικός ηθοποιός. Προτιμάει να τον θυμούνται για τις επιδόσεις του στη φάρσα.

Δηλώνει ο Τσίπρας ότι δεν μπορεί να παριστάνει τον κούκο που θα φέρει την άνοιξη. Νομίζει ότι είναι του βοριά ο γιος…

Και βγήκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του «Αντέννα»!

Όποιος καταλάβει τι ακριβώς προβλέπουν τα μέτρα του Σουφλιά για τους ημιυπαίθριους, ας το εξηγήσει και στον ίδιο να μην αγχώνεται.

Αλλά, όπως θα έλεγε κι ο Πάγκαλος, το θέμα δεν είναι αν τα «παίρνουν» από επιχειρηματίες οι πολιτικοί, αλλά αν λόγω ζέστης υπάρχει κίνδυνος να… χαλάσουν τα μούσμουλα.

Ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια για όλους ζητάνε οι πρυτάνεις. Σωστά. Η βλακεία, εκτός του ότι είναι ανίκητη, πρέπει να πάρει και πτυχίο.

Ως… πρώην υπουργός Δικαιοσύνης αρθρογραφεί ο Απ. Κακλαμάνης. Γιατί όχι δηλαδή; Εδώ εξακολουθεί να τραγουδάει ο Πάνος Γαβαλάς.

Δριμύ κατηγορώ του ΚΚΕ για το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ονδούρα. Κι ούτε μια κουβέντα για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον!

Νέο… όραμα για την Κεντροδεξιά ψάχνει ο Μεϊμαράκης. Στα μπιφτεκάδικα της Βάρης!

Βαστάτε τον Καστανίδη. Κίνησε από μόνος του να πατάξει την εγχώρια διαφθορά. Στα ρεπό θα απελευθερώσει την Πόλη.

Ο δε Αλαβάνος ζητά να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την Κούνεβα. Άλλος ένας που αντί για το μήνυμα των εκλογών μελέτησε βιντεοκλίπ του Γ. Τσαλίκη.

Ε, ναι, όταν έλεγε ο Αλογοσκούφης για «άτολμους ηγέτες» δεν εννοούσε ευθέως τον Καραμανλή. Υπονοούσε πλαγίως τον Π. Τερζή.

Έδωσαν το Καλλιμάρμαρο στον Ρουβά, στη Βίσση το Ηρώδειο. Άντε και την Ακαδημία Αθηνών στην Έφη Θώδη.

Καθηγητές και άλλοι διάφοροι ίδρυσαν Πανεπιστήμιο των… Ορέων. Συμπέρασμα: Ε, αφού η τρέλα δεν πηγαίνει στα βουνά, ας πάει τουλάχιστον για ντοκτορά.

Τι να πει και η Κεντροδεξιά που το νέο όραμά της το ψάχνει ο Μεϊμαράκης.

Όπως θα έλεγε κι ο Πάγκαλος, αν οι πολιτικοί τα «παίρνουν» από επιχειρηματίες δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Απλώς χάθηκε το… φιλότιμο.

Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί… πάρτης.

Τόσα βιβλία γράφουν στη Ν. Δημοκρατία και στο τέλος θα πάνε… αδιάβαστοι.

Μειώνουν τα μαθήματα, καταργούν τις εξετάσεις… Γιατί δεν απαγορεύουν εντελώς την εκπαίδευση να μην… αγχώνονται;

Βιβλίο γράφει και ο Βουλγαράκης! Με τίτλο «Το νόμιμο είναι ηθικό» (η αλαζονεία είναι μισή αρχοντιά, η άλλη μισή ανήκει σε «οφ σορ» εταιρεία).

Αν μάθει η διαφθορά ότι κήρυξε πόλεμο εναντίον της ο Καστανίδης, θα παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ή θα βγει στο λαϊκό τραγούδι.


Σχολιάστε εδώ