Περιμένουν τον Ντέιλι να κάνει την έκπληξη

Ακόμα και οπαδοί που πήγαν στην πρώτη προπόνηση είδαν πολλά καλά στοιχεία στον νεαρό μεσοεπιθετικό και σχολίαζαν έπειτα ότι «θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη του Πρωταθλήματος». Για τον Ντέιλι λένε ότι διαθέτει εξαιρετικό σουτ και ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Στους κερδισμένους του καλοκαιριού συγκαταλέγεται και ο Κάμπορα. Ο Αργεντινός δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα ενώ για το περιβάλλον του Μαζίνιο λογίζεται ως πρώτη εναλλακτική λύση στην επίθεση του Άρη, με τον Σέρχιο Κόκε να ακολουθεί. Αν, βέβαια, μείνει ο Ισπανός στη Θεσσαλονίκη.

Οι «κίτρινοι», άλλωστε, ψάχνουν έναν επιθετικό και αν δεν κάνουν το μπαμ με την απόκτηση του Σεβαντόν, τότε μπορεί να πάνε στη λύση του Μπακαγιόκο, τον οποίο κρατούν σταντ μπάι.

Ο Άρης τρέχει να αποκτήσει και έναν τερματοφύλακα. Οι «κίτρινοι», μάλιστα, αναζητούν τον παρτενέρ του Μιχάλη Σηφάκη στην ισπανική αγορά ή στη Λατινική Αμερική, αλλά με την προϋπόθεση να διαθέτει ο κίπερ κοινοτικό διαβατήριο. Οι θέσεις των ξένων, άλλωστε, έχουν καλυφθεί, αλλά ο Μαζίνιο θεωρεί απαραίτητη τη συνεννόηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και θέλει έναν Λατίνο, λόγω της ύπαρξης πολλών αμυντικών από χώρες της Νοτίου Αμερικής.


Σχολιάστε εδώ