Με δύο ταυτότητες κυκλοφορεί ο Μιχ. Χριστοφοράκος!

Δεν ζούμε μόνο στην εποχή των διπλών βιβλίων και των διπλών ταυτοτήτων, αλλά και στην εποχή του τυφλού κράτους και των εθελοτυφλούντων πολιτικών. Και εξηγούμαι χωρίς να παρεξηγούμαι. Όχι μόνο υπήρχαν ή υπάρχουν διπλά βιβλία στη ζωή μας, αλλά για πολλούς υπάρχουν και διπλές ταυτότητες, φυσικά για προφανείς λόγους. Αλήθεια, ποια η αναγκαιότητα να έχει κάποιος δύο ταυτότητες, τη στιγμή που κάθε έλληνας πολίτης μόνο μία έχει, όπως ορίζουν οι νόμοι και πολλές φορές βρίσκει και τον μπελά του αν κάποιος τη χάσει και την πλαστογραφήσει εκείνος που τη βρήκε…

Η ταυτότητα είναι μία και μοναδική για τον καθένα μας, και όταν αλλάζουμε ταυτότητα ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές, εφορία, δήμο, τράπεζες, Δημόσιο, για την αλλαγή των στοιχείων μας. Και σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το δηλώσουμε. Δεν μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό. Εκτός εκείνων που ενεργούν παράνομα και εκτός εκείνων που έχουν ειδικούς λόγους.

Και τώρα ερχόμαστε στο ψητό, που λέει ο λαός. Ο κ. Χριστοφοράκος εμφανίζεται με δύο διαφορετικές ταυτότητες, την ίδια χρονολογία, το 2007.

Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ 1171 14/2/2007, στην εταιρεία BSH εμφανίζεται με ΑΔΤ ΜΙ5786 του ʼ81, ενώ στο ΦΕΚ 12379 24/10/2007 εμφανίζεται στην εταιρεία Ζήμενς Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτροτεχνικών Έργων με ΑΔΤ Φ147016/2001. Επίσης αναφέρεται σε διάφορα ΦΕΚ, σε διάφορες εταιρείες της Ζήμενς, με τις παραπάνω διαφορετικές ταυτότητες, πράγμα παράδοξο και ανεπίτρεπτο. Και εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά.

Γιατί έχει δύο διαφορετικές ταυτότητες, από το 1981 η μία και από το 2001 η άλλη; Γιατί αναγράφεται σε διαφορετικές εταιρείες την ίδια χρονολογία με τον ίδιο αριθμό; Τι θέλει να κρύψει; Πώς κάνει δοσοληψίες με το κράτος; Πώς λειτουργεί στο τραπεζικό σύστημα; Με ποια ταυτότητα έχει βγάλει διαβατήριο; Με ποια ταυτότητα εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης; Με ποια στοιχεία ταυτότητας κυκλοφορούσε; Πώς και με ποια στοιχεία έγιναν οι μεταβιβάσεις; Με ποια στοιχεία έγινε το πάγωμα των λογαριασμών του; Και μη μας πει κανένας ότι οι εταιρείες, όταν δημοσιεύουν στα ΦΕΚ τα διοικητικά τους συμβούλια, ακολουθούν μια πάγια διαδικασία στοιχείων, διότι αλλιώς έχασαν το παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να ισχύει.

Ποιος θα δώσει απάντηση στα πελώρια ερωτήματα; Ποιος διευκόλυνε το 2001 τον Χριστοφοράκο να βγάλει ταυτότητα και να κυκλοφορεί με δύο ταυτότητες; Πώς το κράτος δεν το αντελήφθη και το αντελήφθη το δικό μας μάτι; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μπορεί ο οιοσδήποτε έλληνας πολίτης να το… πετύχει και, αν ναι, από ποια υπηρεσία; Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα κάρο γιατί. Ας δώσουν απάντηση αυτοί που πρέπει. Να μας εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί συμβαίνει και πώς πρέπει να μη συμβαίνει.


Σχολιάστε εδώ