ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ… ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Τελικά η συζήτηση για το θέμα αυτό, που ήρθε στην επικαιρότητα με τον χειρότερο τρόπο από το κλείσιμο του «Ελεύθερου Τύπου» και του City FM προγραμματίστηκε να γίνει την ερχόμενη Τρίτη.
Είναι αλήθεια ότι ο κ. Κακλαμάνης έθεσε κάπως μακάβρια το θέμα. «Ο Τύπος σήμερα κυβερνά. Έξι εφτά επιχειρηματίες κυβερνούν τον τόπο. Δεν ξέρω, ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει. Αλλά να είμαστε αντιπρόσωποι του λαού εδώ και να εξευτελιζόμαστε ανάλογα με την εντολή που θα δώσει ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας! Εάν θέλει, για παράδειγμα εσένα (είπε απευθυνόμενος στον κ. Τραγάκη) θα δώσει εντολή να σε γράψει η εφημερίδα του. Εάν θέλει θα πει “Πέθανε ο Τραγάκης”(!)».
Κι αφού ο κ. Τραγάκης φτυνότανε και έκανε… μια ώρα να συνέλθει, ο κ. Κακλαμάνης επέμενε να γίνει εδώ και τώρα η συζήτηση, χτυπώντας το χέρι στο έδρανο, παρά τις αντιρρήσεις του προέδρου –ο οποίος τελικά προτίμησε να αποχωρήσει– ότι δεν μπορεί η επιτροπή να συζητά παράλληλα επί παντός του επιστητού…
«Θέλω να έχω καθαρό το μέτωπο. Αυτός είναι εκβιασμός στον οποίο υποκύπτει ο πολιτικός κόσμος. Και λέει ο πρόεδρος της Βουλής “φεύγω”», συνέχιζε καταεκνευρισμένος ο κ. Κακλαμάνης.
Ο πρόεδρος της επιτροπής Απ. Σταύρου προσπαθούσε να τον ησυχάσει λέγοντάς του να μη χτυπά το χέρι στο έδρανο, εις μάτην όμως, ο πρώην πρόεδρος δεν σταματούσε να τα… σέρνει: «Και αν ο Αγγέλου σας πει καθίστε κάτω»…
«Σεβαστείτε τον Κανονισμό που έχετε φτιάξει. Δεν θα διακόψουμε τη συνεδρίαση», έκανε μια τελευταία προσπάθεια ο κ. Σταύρου.
Αποδείχτηκε όμως μονόδρομος για να ηρεμήσει ο κ. Κακλαμάνης…


Σχολιάστε εδώ