Διείσδυση ξένων στους πυρήνες της Σέχτας!

Παρότι αποφεύγονται δηλώσεις και δημόσιες αναφορές, εντούτοις ενημερωμένες πηγές των αρμοδίων υπηρεσιών επιβεβαίωναν αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας, ενώ αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις προς την κατεύθυνση επισημάνσεως πυρήνων της οργάνωσης. Κι αυτό γιατί, κατά τις ίδιες ενδείξεις, η Σέχτα «έχει ξανοιχτεί αρκετά» με στρατολόγηση νέων μελών από τον αντιεξουσιαστικό και παραπλήσιους χώρους.

Οι ίδιες έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι: Η τελευταία και αιματηρή επίθεση, με τη δολοφονία του αστυνομικού, φαίνεται ότι προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις σε πυρήνες των τρομοκρατικών ομάδων, που θεωρούν ότι αυτό «υπήρξε ακραία επιλογή».

Οι ταγοί της Αντιτρομοκρατικής δεν αναφέρουν βεβαίως πώς στοιχειοθετούνται αυτές οι πληροφορίες, αλλά φαίνεται ότι κτίζουν πάνω σʼ αυτές, προκειμένου σε δεδομένη στιγμή να προσεγγίσουν περισσότερο και να διεισδύσουν στις παρυφές έστω των ομάδων, που είναι δομημένες με κλασικές συνωμοτικές πρακτικές.

Όπως ανέφεραν στο «ΠΑΡΟΝ», το γεγονός των διασυνδέσεων με ξένα στοιχεία είναι και το πιο ανησυχητικό, γιατί αυτό μπορεί να σχετίζεται (και μάλλον είναι βέβαιο) με κινήσεις κάποιων επίσης ξένων υπηρεσιών, που αποσκοπούν ενδεχομένως στην εσωτερική αποσταθεροποίηση, στην οποία και ποντάρουν για δικούς τους λόγους.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι γιʼ αυτές τις εξελίξεις και τις πληροφορίες έχει ενημερωθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ενισχυτικές των παραπάνω είναι οι πληροφορίες για εκθέσεις μυστικών υπηρεσίες ευρωπαϊκών χώρων, για σχέδιο νέου κύκλου αναταραχών, που προετοιμάζεται.

Και προφανώς έχουν σχέση με τις πιέσεις που ασκούνται για να συναινέσει η Ελλάδα στο κλείσιμο του Κυπριακού, του Σκοπιανού και υποχωρήσεις απέναντι στους Τούρκους.


Σχολιάστε εδώ