Διάδρομοι και Ψίθυροι

ΟΠΑΠ: Δεν έφτανε που δεν τα πήγαινε και ιδιαίτερα καλά τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε και η HSBC να «κόψει» την τιμή-στόχο στα 25,5 ευρώ και κυρίως να χαρακτηρίσει υπερτιμημένη (οverweight) τη μετοχή!

Ακριβώς την αντίθετη πορεία έχει η Ελλάκτωρ: Και η τιμή-στόχος αυξάνεται (στα 8,4 ευρώ) και πρόβλεψη για υπεραπόδοση του τίτλου σε σχέση με την αγορά είδαμε να κυκλοφορεί.

ΕΛΠΕ: Τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν την τιμητική τους εσχάτως στην αγορά, ιδίως μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης της ΒΡ. Τώρα η νέα τιμή-στόχος για τον τίτλο αγγίζει τα 8,1 ευρώ.

Alpha Bank: Εντάξει, έχει κάνει και πολύ καλύτερα πράγματα, αλλά την τελευταία εβδομάδα ήταν ένα από τα χαρτιά του κλάδου που έκλεινε συνεχώς με ανεκτέλεστο. Τη μία ημέρα στους αγοραστές, την άλλη με ανεκτέλεστο προς πώληση. Καλό είναι να την παρακολουθήσουμε και τις επόμενες ημέρες!

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Και ξεχώρισε από τις τράπεζες (υπήρξε ημέρα που έκλεισε στο +9%, την ώρα που οι άλλοι τίτλοι του κλάδου «φυτοζωούσαν») και έχει τη συνήθη «εμπλοκή» του σε πλείστα όσα σενάρια για την επόμενη ημέρα. Αμφιβάλλει πάντως κανείς πως, ό,τι κι αν γίνει με την περιβόητη πλέον υπόθεση της περαιτέρω συγκέντρωσης του τραπεζικού τομέα, το Τ.Τ. θα παίξει μείζονα ρόλο στις εξελίξεις;


Σχολιάστε εδώ