Βάλανε μάρτυρα στον οποίο έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα!

Κίνηση αντιπερισπασμού στην εμπλοκή πρώην διοικητή της ΑΤΕ επί ΠΑΣΟΚ είναι η μηνυτήρια αναφορά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν για τον διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κ. Μηλιάκο. Πώς αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί μια τέτοια προσπάθεια που έχει απαντηθεί στη Βουλή, έχει απαντηθεί από τα εποπτικά όργανα, έχει δημιουργήσει και διχασμό μεταξύ των πράσινων βουλευτών; Ο λόγος προφανής. Κάποιους ακουμπούν οι αποκαλύψεις των διπλών βιβλίων του ΠΑΣΟΚ, δικούς τους φίλους που έχουν έργα και ημέρες σε άλλες εποχές και αποφάσισαν να θολώσουν, ως συνήθως, τα γεγονότα.
Αυτό είναι δικαίωμά τους και κανείς δεν μπορεί να τους πει τι θα κάνουν. Αν έκαναν βέβαια τον κόπο να ρωτήσουν κάποιους από τους εργαζομένους στην τράπεζα και μάλιστα συντρόφους τους, δεν θα είχαν καν μπει στη σκέψη για μηνυτήρια αναφορά.
Αλήθεια, γιατί δεν έκαναν το ίδιο και για άλλη τράπεζα με την οποία προτεινόμενος ως μάρτυρας έχει και κάποια υπαλληλική σχέση; Πόσο κομψό άλλωστε είναι να βάζουν μάρτυρα πρώην υπουργό και νυν αποσπασμένο στα κομματικά γραφεία, που βρίσκεται σε διένεξη με την τράπεζα λόγω προσωπικών του προβλημάτων;
Και ερχόμαστε στην πιο σοβαρή ιστορία υπόθεσης μάρτυρα. Γνωρίζουν οι κύριοι βουλευτές ότι στον κ. Καζαντζή, τον προτεινόμενο ως μάρτυρα, ο ανακριτής έχει απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα και του έχει δεσμεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία; Φυσικά αυτό δεν τον κάνει ένοχο, αλλά αν για «Χ» λόγους η Δικαιοσύνη αποφασίσει να προφυλακίσει τον γνωστό Χρήστο Καζαντζή, ποιος θα πάρει την πολιτική ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη;
Ποιος αλήθεια θα αντικρούσει τις δικαιολογημένες ενστάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι δεν ψάξατε να βρείτε άλλον μάρτυρα, παρά έναν που η Δικαιοσύνη τον έχει στη λίστα των υπόπτων; Διότι πώς αλλιώς θα του είχε απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα; Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από την υπόθεση Τσουκάτου; Λογικά θα έπρεπε να είχαν αποκηρύξει τον κ. Καζαντζή.


Σχολιάστε εδώ