Αυξάνεται ο φόβος για τον Σάντος

Πάνω από 15.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα και, όπως σχολίασε ένα στέλεχος της ΠΑΕ, «αν είχαμε βάλει εισιτήριο θα βγάζαμε ακόμα μία μεταγραφή». Αλλά ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν σκέφτεται με τέτοιον τρόπο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει δείξει πολλές φορές ότι υπολογίζει τον κόσμο, διότι θεωρεί ότι οι οπαδοί αποτελούν τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας. Γι’ αυτό, άλλωστε, έκλεισε την πόρτα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη όταν βγήκαν οι πρώτες ανακοινώσεις συνδέσμων κατά του διεθνούς επιθετικού.
Στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ, πάντως, το βασικό θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν αφορούσε τη δυνατότητα του Φερνάντο Σάντος να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό δίχως να ακουστούν γκρίνιες στα αποδυτήρια.
Ο κόσμος φοβάται τη σύγχυση του Πορτογάλου, ο οποίος έδειξε στο παρελθόν πως προτιμούσε να δουλεύει με 15 έτοιμους ποδοσφαιριστές, ενώ τώρα ο ΠΑΟΚ γέμισε το ρόστερ του και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.
Ο Ζαγοράκης, βέβαια, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Σάντος. Και οι οπαδοί αποθέωσαν τον Πορτογάλο. Αλλά η ανησυχία είναι εντονότερη από ποτέ και αν μεταφερθεί και στους παίκτες, τότε ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.


Σχολιάστε εδώ