Φαντασμαγορική η γιορτή του MAD

Η έκτη διοργάνωση των ΜAD Video Music Awards που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» πέρασε στην ιστορία ως η πιο φαντασμαγορική και πιο άρτια οργανωμένη του θεσμού. Τόσο από πλευράς ονομάτων, όσο και από πλευράς συμμετοχής του κόσμου, η φετινή διοργάνωση άγγιξε το απόλυτο.

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν βέβαια ο Σάκης Ρουβάς, που αναδείχθηκε με διαφορά «Καλλιτέχνης της χρονιάς» και όταν πήρε το βραβείο του αποθεώθηκε.

Ήταν μια πραγματικά παραμυθένια βραδιά, στην οποία συναντήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους. Εκτός από τον Σάκη Ρουβά, η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πέγκυ Ζήνα και άλλοι γνωστότατοι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να τιμήσουν τη βραδιά του MAD, τη βραδιά των Video Music Awards 2009.

Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Θέμης Γεωργαντάς υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη φαντασμαγορία και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να είναι καλύτερη η εκδήλωση για τα MAD Video Music Awards 2010!

Η 6η απονομή των Mad Video Music Awards ’09 θα μεταδοθεί από τον Alpha την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 21.00 και από το Μad το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 22.00.


Σχολιάστε εδώ