τα άνθη του κακού

Την πάταξη της φοροδιαφυγής εξήγγειλε ο Παπαθανασίου. Πριν ή μετά την επίλυση του Κυπριακού; Αφού νωρίτερα θα έχει… διευθετήσει το Μεσανατολικό.

Το ʼχει σίγουρο ο Γιωργάκης ότι τον Μάρτιο θα έχουμε σίγουρα εκλογές. Οπότε μαζί με τα Κούλουμα θα γιορτάσουμε και τους… μασκαράδες.

Βγαίνει ο Παπακωνσταντίνου μια φορά την εβδομάδα και προβλέπει πρόωρες εκλογές. Και μετά σου λέει γιατί περνάει κρίση ο θεσμός του τσίρκου. Ε, τους «έφαγε» ο… ανταγωνισμός!

Είναι ασφαλώς κακό ότι το πολιτικό σύστημα περνάει κρίση. Το… χειρότερο είναι ότι το πήρε χαμπάρι κι ο Καστανίδης!

Ο οποίος… κατάλαβε ότι έπεσε η Πόλη όταν ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821 κι αφού πρώτα του εξήγησαν ότι ο Αθ. Διάκος πολέμησε τους Τούρκους…

Και δεν ήταν ο νέος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.

Η κυβέρνηση με την πολιτική της υποθηκεύει το μέλλον της χώρας, καταγγέλλουν από το ΠΑΣΟΚ. Ανησυχούν μήπως ερχόμενοι στην εξουσία δεν θα μπορούν να την πουλήσουν.

Χαμός στη ΝΔ μετά το κλείσιμο του «Ελεύθερου Τύπου». Έτσι είναι. Πάντα η κρίση αρχίζει από τα υποκαταστήματα και στη συνέχεια περνάει στα κεντρικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τσουκάτου, ότι πήρε 1 εκατ. μαύρα από τη Ζήμενς δεν είναι δα και σοβαρό παράπτωμα.
Αλλά; Νέα τεχνική στο μπόουλινγκ;

Εκδήλωση για τα γενέθλια του… Μεγάλου Αλέξανδρου οργάνωσε ο Ψωμιάδης. Όταν η αφέλεια γίνεται στάση ζωής, η χαζομάρα κάνει πάρτι.

Ως γραμματέας ο Ζαγορίτης απέτυχε παταγωδώς, εξ ου και προαλείφεται για υπουργός. Για να τους… αποτελειώσει.

Αναλογικά ο καπετάνιος του «Εξπρές Σαμίνα» θα έπρεπε να… προαχθεί σε κυβερνήτη αντιτορπιλικού.

Ε, αφού ο Καστανίδης γράφει βιβλίο για την κρίση του πολιτικού συστήματος, τι άλλο μένει να δούμε; Την Έφη Θώδη στο Μέγαρο Μουσικής;

Σύμφωνα με έρευνα, το 80% πιστεύει ότι υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα. Και το άλλο 20% τι νομίζει; Ότι ανέβηκαν οι τιμές στα μούσμουλα;

Αναγκαία διευκρίνιση: Η αφαίρεση του λιπώματος έγινε από την οπισθοωτιαία χώρα του Καρατζαφέρη. Και ουχί την… εγκεφαλική.

Περνάει όντως μεγάλη κρίση το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αν σκεφτείς ότι στα 70 του ο Στ. Δήμας πάει για δεύτερο γάμο.

Αχ, έρως ανίκατε μάχαν και ποιεί τον άνθρωπο χάχαν…

Αλλά κι ο άλλος ο εφοπλιστής πλήρωσε 1,8 εκατ. στους απαγωγείς της γυναίκας του. Παραδόξως για να του τη… γυρίσουν πίσω!

Αποχώρησε από τη «Δράση» ο Β. Κοντογιαννόπουλος. Συνεχίζει, ωστόσο, κανονικά στο «Θέα» ο Θάνος Πετρέλης.

Από το ΠΑΣΟΚ λένε ότι ποτέ δεν μπήκαν στα ταμεία τα χρήματα που λέει ο Τσουκάτος. Απομακρυνθέντος εκ του ταμείου…

Ο Τατούλης συμβουλεύει τον Γ. Μανώλη να μην παραιτηθεί από βουλευτής, αλλά να ανεξαρτητοποιηθεί. Βαρέθηκε να γίνεται από μόνος του… ρεζίλι.


Σχολιάστε εδώ