Ράγισε το γυαλί στις σχέσεις Παναγόπουλου – Ανέστη

Διαφορές, χωρίς όμως ιδεολογικό υπόβαθρο, υποβόσκουν από καιρό μεταξύ του προέδρου της ΓΣΕΕ (και επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ) Γ. Παναγόπουλου και του συνδικαλιστικού στελέχους της ίδιας παράταξης και γραμματέα Τύπου και Δημ. Σχέσεων της Συνομοσπονδίας Στ. Ανέστη.
Οι διαφορές αυτές αφορούν τη δράση της ΓΣΕΕ όπως και την τοποθέτηση της παράταξής τους και της συνομοσπονδίας απέναντι στα τεράστια προβλήματα των εργαζομένων και τις επιθέσεις που δέχονται τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Τα δύο στελέχη της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΚΕ πρόκειται να συναντηθούν εντός των ημερών για να συζητήσουν τις διαφορές τους, να επιχειρήσουν συγκλίσεις και να φτάσουν σε συμβιβασμό. Αν η προσπάθεια αυτή αποτύχει, τότε, οριστικά, ο κ. Ανέστης παραιτείται από τη Γραμματεία Τύπου και Δημ. Σχέσεων της ΓΣΕΕ. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ανέστης υπέβαλε προσφάτως την παραίτησή του προς τον κ. Παναγόπουλο, όταν ο τελευταίος του ζήτησε να ανασκευαστεί ανακοίνωση για το κάπνισμα που εξέδωσε ο αρμόδιος γραμματέας. Οι «βλαβερές συνέπειες του καπνού» επεκτάθηκαν και στις σχέσεις των δύο στελεχών. Με δεδομένη την επιτυχία του κ. Ανέστη στο αξίωμα που κατέχει, να ευχηθούμε συμφωνία στη συνάντηση με τον κ. Παναγόπουλο.


Σχολιάστε εδώ