Πρόταση ανανέωσης σε Νικολαΐδη και Χαριτόπουλο

Την παραμονή του Μάκη Νικολαΐδη και του Δημήτρη Χαριτόπουλου ζήτησε στα Τρίκαλα ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας Γιώργος Γιαννούλας προχωρά σε συζητήσεις με τους δύο έμπειρους παίκτες με στόχο να κάνει το χατίρι του ευβοιώτη κόουτς. Ειδικά για τον Νικολαΐδη, άλλωστε, πίνουν νερό στα Τρίκαλα, καθώς αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην επική αντεπίθεση της ομάδας και στην παραμονή της στην Α1. Φυσικά και ο Χαριτόπουλος βοήθησε, αλλά εάν πρέπει να επιλέξουν οι άνθρωποι της θεσσαλικής ΚΑΕ έναν από τους δύο, ασφαλώς και θα προτιμήσουν τον Νικολαΐδη.
Ο έμπειρος γκαρντ – φόργουορντ, βέβαια, έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, δίνει προβάδισμα στα Τρίκαλα, διότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους στην προηγούμενη σεζόν.
Ο Αγγέλου ζήτησε και τον Κώστα Παπανικολάου από τον Άρη ως δανεικό, αλλά πήρε αρνητική απάντηση από τους «κίτρινους», που είπαν ότι υπολογίζουν στον καλύτερο νέο παίκτη του Πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν.


Σχολιάστε εδώ