Θέλει δύο φορ και δεξί μπακ

Ο προπονητής του «δικέφαλου», μάλιστα, προτιμά να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας δύο έλληνες επιθετικούς, γι’ αυτό διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον νεαρό Γιάννου της Καλαμαριάς.
Ο Μπάγεβιτς δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Οκκά, αλλά ο Κύπριος θεωρείται καμένο χαρτί, διότι δεν τον θέλουν οι οπαδοί και τη δεδομένη χρονική περίοδο το τελευταίο που επιθυμεί ο έμπειρος τεχνικός είναι η κόντρα με τον κόσμο. Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται και η προοπτική απόκτησης του Χαριστέα, αν και ο Ντούσκο εξέτασε το θέμα, κυρίως για να δει αν μπορεί να πάρει τον παίκτη ως δανεικό. Εκτιμά, άλλωστε, τον Χαριστέα και, ασφαλώς, θα τον ήθελε στην ΑΕΚ, αλλά το υψηλό κασέ του και οι απαιτήσεις της Νυρεμβέργης αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.
Το μεγάλο ερώτημα τίθεται για τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς ο Μπάγεβιτς έκοψε τον Μάρκοβιτς που έχει μείνει πολύ πίσω λόγω της αγωνιστικής απραξίας του το τελευταίο εξάμηνο. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει σίγουρα στη λίστα του τον Έλντερ, αλλά ψάχνει έναν πιο έμπειρο παίκτη.


Σχολιάστε εδώ