Αναζητούν νέα βόμβα για να «τρέξουν» τα διαρκείας

Η περιορισμένη, συγκριτικά με τις προσδοκίες, των παραγόντων, ανανέωση των καρτών διαρκείας του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Τούμπα. Με βάση την κίνηση των εισιτηρίων, τα στελέχη του «δικεφάλου» θεωρούν ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φτάσει η συνολική διάθεση στα περσινά δεδομένα.
Ο συγκεκριμένος αριθμός, όμως, θεωρείται μικρός για τους διοικούντες την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επειδή όλοι επιθυμούν τη δημιουργία νέου ρεκόρ. Όχι τόσο για οικονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για επικοινωνιακούς, καθώς νέο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ θα καταδείξει σε όλους τη δυναμική της ομάδας και θα καταστήσει σαφές ότι η περσινή στήριξη δεν ήταν απλώς… φωτοβολίδα.
Στη Θεσσαλονίκη έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν το ζήτημα σε κάθε πτυχή του.
Σε μία από τις ερμηνείες που δόθηκαν για το περιορισμένο έως τώρα ενδιαφέρον του κόσμου για τα διαρκείας, υποστηρίζεται ότι ο «δικέφαλος» απέφυγε να αποκτήσει κάποιο μεγάλο όνομα, όπως συνέβη πέρσι με τους Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ πήρε τον Κουτσιανικούλη, αλλά σε εμπορικότητα ο έλληνας διεθνής δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους δύο Λατινοαμερικάνους και τον Βόσνιο.
Γι’ αυτό σκέφτονται σοβαρά στην Τούμπα να βάλουν το… κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ονόματος. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξακολουθούν να εξετάζουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία των συζητήσεων για την παραχώρηση του Κοντρέρας ή του Μουσλίμοβιτς. Όπως επίσης θα παίξει ρόλο και η εξέλιξη στην υπόθεση του Βεϊρίνια. Ένα θέμα που έχει αρχίσει να προκαλεί εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ, καθώς με τον νεαρό Πορτογάλο επαναλαμβάνεται το στόρι του Ζοάο Πάολο Αντράντε. Αν ναυαγήσουν οι επαφές με την Πόρτο για τον Βεϊρίνια, τότε ο «δικέφαλος» θα αναζητήσει ένα μεγάλο όνομα για τις πτέρυγες. Αντίθετα, εάν μείνει ο Πορτογάλος, τότε η αναζήτηση του μεγάλου ονόματος θα επικεντρωθεί στη θέση του σέντερ φορ ή του κεντρικού αμυντικού, ανάλογα με το αν πουληθεί ο Κοντρέρας ή ο Μουσλίμοβιτς. Ο Χιλιανός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ρωσίας, αλλά και της Λατινικής Αμερικής, όπου ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικό όνομα.


Σχολιάστε εδώ