Ψάχνουν ομάδα για τον Κόκε!

Ντελίριο επικρατεί στον Άρη από τις τελευταίες μεταγραφικές επιτυχίες των «κίτρινων». Μπορεί να οδηγήθηκαν σε ναυάγιο οι επαφές με τον Έμπι Σμολάρεκ, αλλά ο Αμπρέου έκλεισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ναφτί καλύπτει το κενό που ενδεχομένως αφήσει ο Βιτόλο και ακολουθούν άλλες δύο πολύ καλές περιπτώσεις, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μέσου που κατά τον Γιάννη Κόντη και τους συνεργάτες του «θα μαζέψουν στο αεροδρόμιο περισσότερο κόσμο και από τον Αμορόζο».
Επειδή, όμως, οι «κίτρινοι» ανοίχτηκαν πολύ, τις τελευταίες ημέρες γίνεται νέα προσπάθεια για να πουληθεί ένας παίκτης, με βασικό υποψήφιο τον Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός, άλλωστε, έχει το υψηλότερο συμβόλαιο, όπως, έχουμε γράψει και άλλες φορές. Αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του, καθώς στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν πως λειτουργεί σαν βετεράνος.
«Την πατήσαμε όπως και οι προηγούμενες ομάδες του», λένε στον Άρη και υποστηρίζουν ότι ο Κόκε «κάνει μια – δυο εντυπωσιακές σεζόν στην αρχή και έπειτα φέρεται ως δημόσιος υπάλληλος».
Το κακό για τους «κίτρινους» είναι ότι για τον Ισπανό μπορούν να ενδιαφερθούν και να πληρώσουν καλά μόνον οι Ρώσοι και οι Τούρκοι. Αλλά από τη Ρωσία εισέπραξαν έως τώρα αρνητικές απαντήσεις και πλέον προσδοκούν να έρθει η κατάλληλη πρόταση από τη γειτονική χώρα.


Σχολιάστε εδώ