Ο ANTΩΝΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Αυτό που μένει να κάνει είναι να μετουσιώσει τα κίνητρα σε θετική ενέργεια. Διότι βαδίζει στα τυφλά τόσον καιρό και, παρά το γεγονός ότι έχει βγάλει πολλά… αεροπορικά εισιτήρια για τις μεταγραφές, δεν έχει κάνει καμία ακόμα, πλην εκείνης του Σεντρίκ Καντέ, που ήταν ελεύθερος και του Ορλάντο Ένχελααρ, που τη χρεώνεται ο Τεν Κάτε. Ο Αντωνίου θέλει να πάρει την εκδίκησή του απέναντι σε αυτούς που του καταλογίζουν κωλυσιεργία, μηδέ εξαιρούμενου του προέδρου του Παναθηναϊκού. Τα σφάλματα στην περίπτωση των Κρουζ και Μέλμπεργκ, ο λάθος χειρισμός στις συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο «πάγος» που μπήκε στο θέμα του Ανχελέρι και η απομόνωση που βιώνει ο Ρότσα, τίθενται ασφαλώς προς συζήτηση, αφού ο διευθυντής δεν έχει καταφέρει να κάνει μια συμφωνία της προκοπής, που θα οδηγήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στα εκδοτήρια. Συν τοις άλλοις, κυνηγώντας τους στόχους του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του Πατέρα, βεβαίως βεβαίως, κάνει άλλη μια τρύπα στο νερό, διότι, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ, προσέφερε μια ξεκούραστη επικοινωνιακή νίκη στους «ερυθρόλευκους», όπως, ακριβώς και στις συζητήσεις για τον Λέτο, ασχέτως από το αν, τελικά, μείνει ο Αργεντινός στον Ολυμπιακό ή όχι.

Φυσικά, δεν φταίει μόνον αυτός. Παρά την αντίθεση των Ανδρέα Βγενόπουλου και Παύλου Γιαννακόπουλου, το μεταγραφικό μπάτζετ του «τριφυλλιού» παραμένει στα 12 εκατομμύρια ευρώ, συν όσα έρθουν από τους παίκτες που θα πουληθούν, μόνον που, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κανένας αγοραστής. Οπότε, με αυτά τα χρήματα, κανένα από τα ονόματα της εμβέλειας που «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να βρει δρόμο για την Παιανία, αν συνδυάσει κανείς και τον πανικό στις διαπραγματεύσεις…

Τις τελευταίες ώρες, οι «πράσινοι» επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στον Μπομπό. Αλλά κι εκεί έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός, διότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πέρσι καλή δουλειά με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου στράικερ στην υπόθεση Ντουντού. Οπότε η εισήγηση που έγινε στον Πατέρα για στροφή στις προτάσεις του Χουάν Ρότσα φαντάζει η μοναδική διέξοδος για τους «πράσινους» που χρειάζονται πάση θυσία απαντήσεις στις μεταγραφικές δραστηριότητες του «αιώνιου» αντιπάλου τους.


Σχολιάστε εδώ