Θα γίνουμε μειονότητα στον τόπο μας;

Αποδεικνύεται ότι οι Συνέλληνες είναι ανενημέρωτοι, απληροφόρητοι κι έχουν πλήρη άγνοια για την επικρατούσα κατάσταση στη Θράκη. Είναι ευθύνη των τέως και νυν κυβερνήσεων, των αρμοδίων υπουργών, αντιστοίχως.
Η Θράκη είναι ανεξάρτητη περιοχή της Ελλάδος; Έχει αυτόνομη διοίκηση Ελλήνων – Τούρκων – Βουλγάρων; Οι τρεις ανωτέρω λαοί κάνουν ό,τι θέλουν: Μεικτές εκδηλώσεις, αλληλοεπισκέψεις, αδελφοποιήσεις. Τι γίνεται; Πού είναι τα σύνορα με την Τουρκία;
Με τον αναβαθμισμένο ρόλο της η Τουρκία από τις ΗΠΑ, δεν ξεχνά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που αποτελείται από έλληνες πολίτες και θέλει να τους μετατρέψει από θρησκευτική μειονότητα σε εθνική, δηλαδή τουρκική, ακόμη και τους Πομάκους και τους Ρομά.
Εκ μέρους της κ. υπουργού Εξωτερικών, ακόμη, καμία όχληση προς τους εγκάθετους της Άγκυρας διά του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Ο στρουθοκαμηλισμός και η ηττοπάθεια δεν έχουν όρια. Ενώ η Τουρκία δεν σταματά να μας επιβουλεύεται και να μας απειλεί συνεχώς.
Ερωτώ: Ποιος έδωσε την άδεια στην άτυπη Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (είναι η Βουλή τους στη Δυτική Θράκη) να υπογραφεί το κατεβατό μανιφέστο; Η κ. υπουργός Εξωτερικών πρέπει να διαβάσει στο e-mail [email protected] τις απαιτήσεις των που σε εκρηγνύουν. Η κ. υπουργός οφείλει να προβεί σε διαμαρτυρίες στον τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντησή τους μετά τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Ακροπόλεως. Ίσως συνοδεύεται και από τον Κίσινγκερ της Τουρκίας, τον καθηγητή και υπουργό των Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, που αποκαλεί τους μουσουλμάνους «ομοεθνείς Τούρκους». Οι μουσουλμάνοι της Θράκης ετοιμάζονται να τους υποδεχθούν. Ας το έχουν υπόψη τους οι υπεύθυνοι υπουργοί μας. Διότι ο λαός της Θράκης δεν κοιμάται πια!
Έως πότε θα είμεθα ραγιάδες και ξενόδουλοι; Πού πάμε; Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Στις συζητήσεις, όχι παραχωρήσεις, υποχωρήσεις και στείρα πολιτική, αλλά με αποφασιστικότητα και αντίκρουση στις παράλογες απαιτήσεις. Δεν παραχωρούμε τίποτε. Φτάνει πια. Πού είναι η αμοιβαιότης στους Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου;
Είναι παράλογο να ζητάμε την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, εφόσον δεν υπάρχουν Έλληνες νέοι με τουρκική υπηκοότητα να φοιτήσουν παρά μόνον 14 μαθητές, κορίτσια, αγόρια. Απαιτούν ως αντάλλαγμα τη δημιουργία τουρκικού πανεπιστημίου στη Θράκη ή την εκλογή των μουφτήδων ή ό,τι άλλο τους συμφέρει στην ταχύτερη τουρκοποίησή τους. Από 34 επιστήμονες που είχαν προ δεκαετίας τώρα μόνον οι εγγεγραμμένοι στον σύλλογό τους είναι 750 όλων των επιστημών. Αυτοί είναι που καταπιέζονται!
Λέγεται ότι θα μειωθεί κατά μία τεθωρακισμένη ταξιαρχία ο στρατός στα βόρεια σύνορά μας, ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζουν 36 γεφυροφόρα άρματα Leguan με γέφυρα μήκους 26 μέτρων, υπό την ευθύνη της 1ης Στρατιάς στην ανατολική Θράκη.
Πολλά και δρακόντεια τα πολιτικά λάθη. Στα σύνορα Τουρκίας περί το ένα εκατομμύριο περιμένουν συγκεντρωμένοι να εισέλθουν ως μετανάστες στην Ελλάδα. Κατά τον υπουργό Εσωτερικών τα εγκαταλειμμένα στρατόπεδα θα δέχονται λαθρομετανάστες. Θα συγκροτηθούν ευκολότερα σε γκέτο και κατ’ εντολή της Άγκυρας να δραστηριοποιηθούν εναντίον μας όταν το θελήσουν. Ο Τούρκος ποτέ δεν γίνεται φίλος στα εθνικά θέματα. Θα γίνουμε μειονότητα στον τόπο μας; Το σκεφτήκατε καλά;
Όλοι στην Ευρώπη λένε «έξω οι Τούρκοι από την ΕΕ» κι εμείς, σαν τον ταπεινό ραγιά, επιμένουμε να μπει. Γιατί; Στην εποχή του παραλόγου «ο εχθρός της Ελλάδας είναι ο ίδιος ο Έλληνας», αυτός που στερείται ελληνικής συνειδήσεως και είναι υπέρ της νεο-οθωμανικής πολιτικής. Θέλουν την πολυφυλετική, πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική κοινωνία, είναι συνεργοί της θεωρίας του Κίσινγκερ, στην εθνολογική αλλοίωση της πατρίδας μας και στη διάλυση της Ελλάδος.
Ο Θεός όμως της Ελλάδος δεν θα τους αφήσει να ικανοποιήσουν τα αντεθνικά τους αισθήματα. Αρκεί οι Συνέλληνες να επαγρυπνούμε.
Αιμιλία Λαδοπούλου
Επίτιμος πρόεδρος Ενώσεως
Κομοτηναίων
Αντ/δρος Εθνικής Ένωσης
Βορείων Ελλήνων


Σχολιάστε εδώ