Η άνοδος της Ρεάλ οδηγεί σε επενδύσεις

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να περιορίζεται πλέον σε παθητικό ρόλο, καθώς μειώνει το μπάτζετ, αλλά την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και βάζει πλώρη για να διεκδικήσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Η συμφωνία των Ισπανών με τον Ετόρε Μεσίνα τους καθιστά αυτόματα μεταξύ των φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Κι αν προχωρήσει σε διπλασιασμό του μπάτζετ από τα 20 εκατ. ευρώ στα 40, τότε γίνονται η μεγαλύτερη απειλή για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν σε νέες επενδύσεις.
Για τους «πράσινους», η προτεραιότητά τους ακούει στο όνομα «Σαρούνας Γιασικεβίτσιους». Η παραμονή του Λιθουανού αποτελεί επιθυμία και του Ομπράντοβιτς και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο «Σάρας» θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», καθώς ο σέρβος κόουτς μετέφερε στους αδερφούς Γιαννακόπουλους ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».
Με την προσθήκη των Τόπιτς, Καλάθη, οι «πράσινοι» έχουν ήδη ενισχυθεί σημαντικά, αλλά θα αναζητήσουν έναν παίκτη ακόμα, ώστε να διατηρήσουν το πλεονέκτημά τους έναντι των βασικών αντιπάλων τους.
Στον Πειραιά το χάσμα με τους Μπουρούση, Πρίντεζη μπορεί να καλυφθεί, αλλά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θέλει και τρεις σταρ πρώτης γραμμής. Γι’ αυτό και χτυπάει Χόλντεν, Πάρκερ, Σισκάουσκας, ενώ διατηρεί ζεστό τον Ζήση και, βεβαίως, αναζητά έναν σέντερ που θα κοιτάξει στα μάτια τον Πέκοβιτς. Όλες οι ενδείξεις, λοιπόν, οδηγούν στο συμπέρασμα πώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα ‘χουν ακόμα υψηλότερο μπάτζετ σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο παρά την οικονομική ύφεση.


Σχολιάστε εδώ