Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνει την Τρίτη το βράδυ στις 8, στο Βεάκειο, ο Δήμος Πειραιά, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 13 χρόνων από την ημέρα που χάθηκε ο μεγάλος ηγέτης. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι στενοί του συνεργάτες και όσοι παράγοντες του Πειραιά είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν μαζί του από διάφορα πόστα που κατείχαν.
Ειδική αναφορά στη γνωριμία του με τον Ανδρέα και στους αγώνες που έδωσε για την υπόθεση της Κύπρου θα κάνει και ο Βάσος Λυσσαρίδης. Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει ο Τάσος Μπιρσίμ, ενώ μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει συναυλία γνωστών καλλιτεχνών με λαϊκό πρόγραμμα.

Για την εκδήλωση έχει κινητοποιηθεί όλο το ΠΑΣΟΚ του Πειραιά και βέβαια ο δήμος, που είχε την ιδέα αλλά και την ευθύνη της πραγματοποίησής της.
Παλιός πολιτικός παράγοντας του Πειραιά, που σχολίασε το γεγονός, έλεγε πως μόνο για να δει τους ανθρώπους που πρωτοστήριξαν τον Ανδρέα και ήταν οι πρώτοι συνεργάτες του όταν επέστρεψε το 1974 στην Ελλάδα, αξίζει να πάει κανείς στην εκδήλωση της Τρίτης. Γιατί θα είναι όλοι εκεί…


Σχολιάστε εδώ