ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Έτσι, άλλωστε, χάλασε και η σίγουρη μεταγραφή του Μέλμπεργκ, τον οποίο είχε κλείσει ουσιαστικά ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, αλλά μετά την εντολή του Κόκκαλη οι «ερυθρόλευκοι» αποσύρθηκαν από την υπόθεση.

Οι τελευταίες εξελίξεις, πάντως, αφήνουν να φανεί η αισιοδοξία για μία μεταγραφή – βόμβα, καθώς οι πρωτοκλασάτοι επιχειρηματίες δείχνουν διάθεση να επενδύσουν στον Ολυμπιακό. Έτσι, αν καλυφθούν τα 80 εκατ. ευρώ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ο Κόκκαλης θα δώσει εντολή για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος, ώστε να ικανοποιήσει και τους νέους μέτοχους, αλλά και τους οπαδούς.

Οι πληροφορίες για τη θέση του αστεριού, που θα κυνηγήσουν οι «ερυθρόλευκοι», είναι συγκεχυμένες. Κυρίως επειδή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Μπομπό και συνεπώς η επίθεση θα καλυφθεί πλήρως από τον 24χρονο Βραζιλιάνο και τον συμπατριώτη του, Ντιόγκο. Άρα, η «βόμβα» θα αφορά στη μεσαία γραμμή. Εκεί, όμως, για να βρεθεί θέση θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος. Κι αυτός θα ‘ναι ο Μπελούτσι.

Ο αργεντινός μέσος κόστισε ένα τσουβάλι ευρώ, αλλά στο γήπεδο αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτησή του. Γι’ αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ενημερώσει τους μάνατζερ, με τους οποίους συνεργάζονται, ότι τους ενδιαφέρει κάθε σοβαρή πρόταση για τον Μπελούτσι. Η περίπτωση του παίκτη, βέβαια, είναι μπερδεμένη, καθώς το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στον Πίνι Ζάχαβι, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ατζέντηδες. Άρα, για να πάρει μεταγραφή ο «ράστα» πρέπει να συμφωνήσει και ο Ισραηλινός. Στον Πειραιά, ωστόσο, εκτιμούν ότι και ο Ζάχαβι επιθυμεί την αλλαγή περιβάλλοντος του Μπελούτσι με το σκεπτικό ότι πάνω απ’ όλα θα ωφελήσει τον 25χρονο παίκτη, ο οποίος έμεινε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έξω από τη «βιτρίνα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με συνέπεια να χάσει σημαντικό μέρος της αγοραστικής του αξίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και για δανεισμό του Μπελούτσι σε ισπανική ή ιταλική ομάδα με οψιόν αγοράς αλλά μόνον για την περίπτωση που αποκτήσουν έναν πρωτοκλασάτο μέσο. Αν δεν συμβεί αυτό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα συζητήσουν μόνο με όποια ομάδα προσφέρει μίνιμουμ 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Μπελούτσι, ο οποίος είναι ο δεύτερος στη λίστα των υπό πώληση, με τον Όσκαρ να βρίσκεται στην κορυφή αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό.


Σχολιάστε εδώ