Φύλλο και φτερό από την εφορία στον Δήμο Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές του ΠΕΚ ασχολούνται με τις διαπιστώσεις των ορκωτών λογιστών, διαπιστώσεις που έχουν να κάνουν με όργιο αδιαφανών συναλλαγών…

Ο ορκωτός λογιστής μπήκε στη ΔΕΠΕΠ μετά τις καταγγελίες του τότε προέδρου της Γιάννη Παπαγγελή, πλοιάρχου ΕΝ στο επάγγελμα, ο οποίος μόλις αποχώρησε από τη θέση του έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για όργια αδιαφάνειας και ύποπτων συναλλαγών, με αποτέλεσμα να διαταχθεί διαχειριστικός έλεγχος.

Να σημειώσουμε ότι στις καταγγελίες Παπαγγελή είχε αναφερθεί εκτενώς και το «Π».

Στη συνέχεια βέβαια στη ΔΕΠΕΠ έγιναν κι άλλα… όργια που οδήγησαν τη δημοτική επιχείρηση στο σημείο να μην έχει ούτε φορολογική ενημερότητα! Και βέβαια την εταιρεία τη χρησιμοποιούσε ο πρώην δήμαρχος, όπως έχουμε αποκαλύψει από αυτήν τη στήλη, αλλά και έχει γίνει αναφορά με συγκεκριμένα στοιχεία και στο δημοτικό συμβούλιο, για να «πριμοδοτεί» κατά το δοκούν την επικοινωνιακή πολιτική του με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που εκ του αποτελέσματος απεδείχθη ότι πήγαν… στράφι. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι ο διαχειριστικός έλεγχος στη ΔΕΠΕΠ θα πρέπει να επεκταθεί και στα επόμενα χρόνια, καθώς θα βγάλει… πολλά λαβράκια!


Σχολιάστε εδώ