Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Σάντος στον ΠΑΟΚ

Μόνον που στην Τούμπα ανησυχούν μήπως και ο Πορτογάλος πνιγεί από το άγχος του, καθώς έχει δείξει πολλές φορές ότι εμμένει στις επιλογές του και μόνον όταν βρει σημαντικές δυσκολίες τις διαφοροποιεί.

Ειδικά στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλές λύσεις. Στο κέντρο υπάρχουν οι Βερόν, Πάμπλο Γκαρσία, Σορλέν, Ίβιτς, Φωτάκης, Αμπουμπακαρί. Πρόκειται για έξι παίκτες, από τους οποίους θεωρητικά θα παίζουν οι δύο ή οι τρεις. Όσοι μένουν εκτός σχήματος φυσιολογικά θα γκρινιάζουν και όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «ο Σάντος δεν έδειξε έως τώρα ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις». Τα ίδια ισχύουν και για τις πτέρυγες. Η παραμονή των Κοσνεϊσάο και Βιεϊρίνια σε συνδυασμό με την απόκτηση του Κουτσιανικούλη δημιουργεί συνωστισμό. Αν, μάλιστα, αποκτηθεί και πρωτοκλασάτος επιθετικός, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον Πορτογάλο. Διότι ούτε το νέο απόκτημα ούτε ο Μουσλίμοβιτς θα θέλουν να μείνουν στον πάγκο, στον οποίο υπάρχουν ο Παπάζογλου και ο Αναστασάκος, τον οποίο εκτιμά ο Σάντος.

Στην άμυνα, πάντως, είναι πιο άνετα τα πράγματα. Ο Πορτογάλος έχει συγκεκριμένες επιλογές και συνεπώς εκεί θα απουσιάζουν οι μουρμούρες.


Σχολιάστε εδώ