ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ… ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θέλω και δεν μπορώ να ασχοληθώ με όλο το κεφάλαιο των ευρωεκλογών, δεδομένου μάλιστα, ότι επιλέγω πάντοτε στοχευμένες τοποθετήσεις επί των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας. Πιστεύω λοιπόν, ότι η ανώμαλη προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ από το 18%, που τόσο αλαζονικά διαχειρίσθηκαν, στο 4,7 %, χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, γιατί είναι απολύτως αναγκαίο να ενημερωθεί το εκλογικό σώμα με ποιους ακριβώς έχουμε να κάνουμε. Το ιδεολογικό τους πιστεύω κατάφερναν μέχρι τώρα να το συγκαλύπτουν επιτηδείως, στήνοντας «φάκες» στους πολίτες με δόλωμα τον ευρωπαϊσμό, την προοδευτικότητα, το Περιβάλλον, τη νεολαία, τα πανεπιστήμια και άλλες προμετωπίδες, που αναφέρονται στα καυτά θέματα της ελληνικής κοινωνίας, ενώ φυσικά ο σκοπός τους είναι εντελώς διάφορος.

Διαβάζοντας το επίσημο όργανό τους, την «Αυγή», της 27/3/2009 έπεσα πάνω στο άρθρο του δικηγόρου, Ν. Θεοδωρίδη, που είναι στέλεχος του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Θεοδωρίδης, με περισσή ειλικρίνεια και ευθύτητα, μας δίδει την ιδεολογία του κόμματός του εν όψει εκλογών και μάλιστα την εποχή που τα ποσοστά τους από τις δημοσκοπήσεις ήταν τόσο υψηλά που τους έδιναν το δικαίωμα να βγάλουν στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό, πράγμα που μέχρι τότε έκρυβαν επιμελέστατα.

Ο κ. Θεοδωρίδης διακηρύσσει ότι το ελληνικό σχολείο είναι παγιδευμένο σε εθνικούς μύθους του 19ου αιώνα. Ας τον παρακολουθήσουμε στο ανθελληνικό παραλήρημά του:

Επί των εθνικών αγώνων: Οι εθνικοί αγώνες όπως λέγει είναι: «Εθνικοί μύθοι που κατ’ ουσίαν νομιμοποιούν τη θυσία πολύτιμων ζωών, χάριν άψυχων εδαφών, και που δικαιολογούν ηθικά πολέμους σαν αυτούς που διεξήγε συστηματικά ο ελληνικός στρατός αιματοκυλίζοντας τα Βαλκάνια σε περιοχές όπου το ελληνικό στοιχείο αποτελούσε ισχνή μειοψηφία».

Ο άνθρωπος είναι σαφής και κατηγορηματικός, έχει απίστευτο μένος κατά του Ελληνισμού, αλλά παρά ταύτα και παρ’ όλη της αγανάκτηση που μας προκαλούν οι ύβρεις του, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε:

Η πατρίδα μας είναι άψυχα εδάφη; Δηλαδή, είμαστε ένας τόσο τυχάρπαστος λαός, που τίποτε το υψηλό δεν μας συνδέει με αυτόν τον τόπο που ζήσανε οι πρόγονοί μας για τέσσερις χιλιάδες χρόνια; Δηλαδή, οι Θεσσαλονικείς που στις 26 Οκτωβρίου του 1912 κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλεως με ελληνικές σημαίες υποδεχόμενοι τον ελληνικό στρατό, δεν ήτανε Έλληνες;

Τι ήταν αυτοί και οι σημερινοί απόγονοί τους; Σλάβοι κ. Θεοδωρίδη; Είστε όμως και παντελώς ανιστόρητος γιατί τον πόλεμο τον αποφάσισαν διά συμμαχίας που συνέπηξαν τότε, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και η Σερβία. Ο Βενιζέλος μπήκε στον πόλεμο άνευ ανταλλαγμάτων, γιατί όλη η περιοχή της Μακεδονίας εκατοικείτο από το ελληνικό στοιχείο που εσφαγιάζετο επί δεκαετίες από Τούρκους και Βουλγάρους. Σας θυμίζω μόνον τη σφαγή της Επανάστασης του Ίλιντεν που άρχισε το 1903 και αφάνισε εκατοντάδες αμιγή ελληνικά χωριά και κωμοπόλεις. Έχετε κάτι ακούσει για την καταστροφή του Κρούσοβου;

Πέρα όμως, από τα ιστορικά ντοκουμέντα, έχετε μήπως διαβάσει τις απογραφές του πληθυσμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Έχω στη διάθεσή σας τα στοιχεία που τα συγκέντρωσαν τότε οι Τούρκοι και όχι οι Έλληνες, για να δείτε τη μεγάλη αριθμητική υπεροχή του ελληνικού στοιχείου, το οποίο εσείς ψευδώς και συκοφαντικά χαρακτηρίζετε «ισχνή μειοψηφία». Αφού τόσο πολύ κατηγορείτε αναίτια τους Έλληνες, γιατί δεν έχετε και το θάρρος να μας πείτε ποιοι κατοικούσαν στους χώρους της Βορείου Ελλάδος; Έλεος, δεν σέβεστε τίποτε. Ποίου γένους και ποίας φυλής είστε εσείς και οι σύντροφοί σας στον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί τόσο μίσος κατά της Ελλάδος; Εδώ δεν τρώτε και πίνετε, είναι ανάγκη και να βρίζετε;

Διδάσκουν (οι Έλληνες) παραχαραγμένη Ιστορία: Ωραίο πραγματικά το τρίτο πρόσωπο που χρησιμοποιεί ο κ. Θεοδωρίδης για τους Έλληνες, αφού δεν εντάσσει τον εαυτό του σε αυτούς. Δηλαδή, αφού η ελληνική Ιστορία είναι παραχαραγμένη, γιατί δεν μας δίδετε κ. Θεοδωρίδη τα δικά σας φώτα να γνωρίσουμε την αληθινή Ιστορία στην πηγή της; Είναι η τουρκική Ιστορία; Η βουλγαρική, η αλβανική ή μήπως η σκοπιανή; Ξεκαθαρίστε το, γιατί ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει την αλήθεια. Λέτε μάλιστα παρακάτω ότι η ελληνική Ιστορία διαιρεί τον κόσμο. Δώστε μας τα φώτα σας: Ποια είναι εκείνη η Ιστορία που ενώνει; Ίσως από τα λεγόμενά σας η τουρκική. Αυτή θέλετε να διδάσκουμε στα παιδιά μας; Ασφαλώς η συντροφική σας διείσδυση στα σχολικά μας βιβλία είναι αποτέλεσμα τέτοιων ΣΥΡΙΖΙκών ψευδολογιών.

Για τα εθνικά μας θέματα: Ακούστε τις απόψεις του για Αιγαίο και Μακεδονία επί λέξει: «Από τη στιγμή που μια τέτοια πλύση εγκεφάλου έχει ορατές τις παρενέργειες που συνίστανται π.χ. στη δημιουργία ”εδραίας πεποίθησης” των πολιτών ότι είναι τάχα αυτονόητο ”δικαίωμα” η επέκταση στα 12 μίλια (λες και το Αιγαίο δεν είναι κλειστή θάλασσα) ή ότι υφιστάμεθα ”ταπεινωτικές παραβιάσεις του εναερίου χώρου” (όταν η Ελλάδα είναι εκείνη που έχει παρανόμως επεκτείνει στον αέρα τα 6 μίλια σε 10) ή ότι είναι προσβλητική για τους Έλληνες η απολύτως θεμιτή αξίωση της ”Μακεδονίας” να ονοματίζει τον εαυτό της όπως εκείνη επιθυμεί…». Ζαλιστήκατε; Φυσιολόγικό αφού ούτε οι Τούρκοι δεν τολμούν να πουν τέτοια χονδροειδή ψέματα. Πρώτα πρώτα το δικαίωμα των 12 μιλίων το παρέχει στην Ελλάδα η Διεθνής Σύμβαση του 1982 για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Δεν το σοφίστηκε η Ελλάδα. Η Τουρκία, την οποία προασπίζεται ο κ. Θεοδωρίδης με τόσο πάθος, έχει στην Κύπρο και στον Εύξεινο επιβάλλει τα 12νμ. Ποια είναι η ελληνική παρανομία; Το Αιγαίο είναι κλειστή θάλασσα μας λέγει. Γιατί η Αδριατική δεν είναι; Γιατί εκεί οι Ιταλοί συνεφώνησαν βάσει του Διεθνούς Δικαίου και υπέγραψαν με την Ελλάδα την κατανομή, χωρίς προκλήσεις, απειλές και φασαρίες; Βεβαίως, γιατί οι Ιταλοί είναι πολιτισμένος λαός και όχι ορδές όχλου που δολοφονεί μειονότητες.

Η σύμβαση του Σικάγου του 1944 καθώς και ο ICAO το 1952 ρυθμίζουν τα του εναερίου χώρου του Αιγαίου και όχι η Ελλάδα. Το FIR Αθηνών, που θέσπισε ο ICAO, χαρακτηρίζει τις πτήσεις των Τούρκων ως παράνομες και όχι η «ελληνική εθνικοφροσύνη» που εσείς επικαλείσθε ελλείψει επιχειρημάτων κ. Θεοδωρίδη. Σεις μόνον τα συμφέροντα της Τουρκίας έχετε κατά νου;

Όμως αυτή σας η θέση κ. Θεοδωρίδη επιβεβαιώνει απόλυτα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί στα συνέδρια τους σκοπιανούς συντρόφους «Μακεδόνες» και τις πληροφορίες που αφορούν τις κλειστές σας συζητήσεις με Σκοπιανούς και Τούρκους. Οι Σλάβοι εμφανιστήκανε τον 7ο μ.Χ. αιώνα, γιατί άραγε έχουν το δικαίωμα να λέγονται «Μακεδόνες»;

Τι σχέση έχουν με τον Αλέξανδρο έπειτα από 1.000 χρόνια; Συγκαλύπτετε τις «ανομίες Τίτο» -Στάλιν που ταλαιπώρησαν πολλούς λαούς και στείλανε στο απόσπασμα εκατομμύρια ανθρώπους. Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαγράψει με μια κονδυλιά αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μόνον οι Έλληνες φταίνε για όλα;

Περί παρελάσεων: Μας λέγει παρακάτω ότι οι παρελάσεις είναι Μεταξική εφεύρεση. Δηλαδή, τα άλλα κράτη που δεν είχαν Μεταξά δεν έχουν παρελάσεις; Αλλά και εδώ στην Ελλάδα προ και μετά Μεταξά δεν είχαμε παρελάσεις; Στο τέλος τέλος οι ελληνικές παρελάσεις είναι μια ελαχίστη μικρογραφία των τουρκικών. Εκεί μόνον καμαρώνετε κ. Θεοδωρίδη; Ακούστε τη φράση του: «…Το νόημα της επετειακής μεταμφίεσης των μαθητών σε κουρδιστά στρατιωτάκια, κατά την οποία τα παιδιά καλούνται να συμπορευτούν με τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας». Πρώτον δεν συμπορεύονται, αλλά κι αν γινόταν αυτό, τι θα παθαίνανε οι μαθητές; Έχει πανούκλα ο Στρατός; Γιατί δηλαδή ένας μαθητής στο σχολείο είναι «καλός» και μόλις πάει στον Στρατό ή στα Σώματα Ασφαλείας είναι αποδιοπομπαίος;

Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω δίδονται στο τέλος του μανιφέστου του κ. Θεοδωρίδη: Η αποδόμηση της εθνικής ιδεολογίας αποτελεί πρώτιστο καθήκον μιας αντισυστημικής Αριστεράς. Ο άνθρωπος τα είπε όλα και ξεκάθαρα. Πολεμούν μόνον την ελληνική εθνική ιδεολογία. Φαντάζομαι ότι η εκπληκτική διαίσθηση του λαού μας, που τους έκοψε τα πόδια και τη φόρα στις ευρωεκλογές, δείχνει ότι άρχισε να τους παίρνει χαμπάρι. Μ’ έναν πρόεδρο που παραιτήθηκε για να μείνει πρόεδρος και έναν πρόεδρο που έγινε πρόεδρος για να μην είναι πρόεδρος.

Δεν το περίμεναν αυτό και τώρα ακονίζουν ξανά τα μαχαίρια. Δεν είναι ούτε κομμουνιστές ούτε ευρωπαϊστές. Είναι μόνον οπορτουνιστές, αντιπατριώτες και ορθώς η κ. Παπαρήγα δεν καταδέχεται καν να τους μιλήσει, γιατί τους ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη. Ελπίζουμε να ενημερωθεί και ο ελληνικός λαός για να τους ξαποστείλει στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ολόκληρο το κείμενο του κ. Θεοδωρίδη στην «Αυγή» της 23/3/2009 (http://www.avgi.gr/NavigateActiongo.action?articleID=444989) για να το… απολαύσετε!


Σχολιάστε εδώ