Σε δύσκολη θέση ο Πουρσανίδης

Άνω κάτω έκανε τον Ηρακλή ο Αντρές Όπερ. Ο εσθονός επιθετικός που βγάζει το ψωμί του στην Ολλανδία ήταν η πρώτη μεταγραφή του «γηραιού». Αλλά το ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες των Κάτω Χωρών και τα… λόγια που του έβαλαν κάποιοι από την Ελλάδα ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό. Το… ναυάγιο του «φλερτ» χρεώθηκε στον Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος έκανε και τις διαπραγματεύσεις με τον Όπερ. Ο τεχνικός διευθυντής των «κυανολεύκων» θεωρείται πλέον… μετέωρος, καθώς του επιρρίπτουν ευθύνες για κάθε αρνητική εξέλιξη.

Η στροφή που επιχειρεί ο Ηρακλής στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, κόντρα στη βούληση του Πουρσανίδη, φανερώνει τη διάσταση απόψεων, που μπορεί να οδηγήσει σε… διαζύγιο.

Στον «γηραιό», πάντως, έχουν βρει άκρες για την απόκτηση παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως έδειξαν με την απόκτηση του Πιλότο. Στο στόχαστρο, μάλιστα, βρίσκεται και άλλος παίκτης από την Πορτογαλία, ενώ οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν την προοπτική να προχωρήσουν σε συνεργασία με ομάδα της ιβηρικής χώρας, ώστε να παίρνουν παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο με τις τρεις – τέσσερις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, δηλαδή, την Πόρτο, την Μπενφίκα, τη Σπόρτινγκ και την Μπράγκα.


Σχολιάστε εδώ