Κινητικότητα στον «Ελ. Τύπο»

Το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών της ιδιοκτησίας μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά με διαφορετική οπτική και αναπροσαρμογή των στόχων του φύλλου, το οποίο πριν από τη Γιάννα Αγγελοπούλου έβγαινε έχοντας μικρότερο ρυθμό ζημιών.
Ο έλεγχος της εφημερίδας από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο επιβεβαιώνεται και από ένα ακόμη γεγονός. Ο στενός συνεργάτης του Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος εισήλθε στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Τύπου, αντικαθιστώντας τον Χαράλαμπο Σταθάκη, λαμβάνοντας θέση εντεταλμένου συμβούλου οικονομικών!
Έτσι το διοικητικό συμβούλιο της Ιδρύματος Τύπου που εκδίδει τον «Ελεύθερο Τύπο» έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Ηλίας Κουτρουμπής, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Μιχάλης Ζαχαράτος. Εντεταλμένος σύμβουλος οικονομικών ο Θ. Παπαπετρόπουλος και μέλος ο Σεραφείμ Κοτρώτσος. Την εταιρεία εκπροσωπεί και δεσμεύει ο Ηλίας Κουτρουμπής, ενώ μεταξύ άλλων στον Θεόδωρο Παπαπετρόπουλο ανατίθεται η παρακολούθηση και διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων που αφορούν στα οικονομικά της εταιρείας.
Παράλληλα έχουν ξεκινήσει ψίθυροι για τα περιοδικά της ΙΜΑΚΟ που μπαίνουν στην εφημερίδα. Από την εκδοτική εταιρεία δηλώνουν πως η συμφωνία είναι διετής και ισχυρή και πρόσφατα έγινε μια συνάντηση σε καλό κλίμα, όπου όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι. Πλην όμως υπάρχει η αίσθηση πως ίσως διακοπεί αυτή η συνεργασία, ενώ εσχάτως ακούστηκε και το όνομα του Θ. Λάλα για την έκδοση νέων εντύπων.


Σχολιάστε εδώ