Επιμένει ο Άρης για νέο… κράχτη

Καλός ο Αμπρέου, καλύτερος ο Γκρασιάν, αλλά στον Άρη δεν ησυχάζουν και αναζητούν ένα ακόμα μεγαλύτερο όνομα σαν κράχτη για τον κόσμο και τους… χορηγούς. Ο Γιάννης Κόντης και ο Ιομάρ Μαζίνιο αντιλαμβάνονται ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το μάρκετινγκ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Γι’ αυτό και αναζητούν πρωτοκλασάτο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά σε όλους τους τομείς.
Ο Λαριβέι, ως δανεικός από την Κάλιαρι, αποτελεί αξιόπιστη λύση. Με ενδεχόμενη απόκτησή του, μάλιστα, οι «κίτρινοι» θα πλήξουν και το προφίλ του ΠΑΟΚ. Αλλά πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, διότι ο Αργεντινός ηγείται της προσπάθειας που κάνει η Βελέζ Σάρσφιλντ για να πάρει τον τίτλο και δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει. Διατηρεί, άλλωστε, το δικαίωμα της οψιόν αγοράς.
Με τον Λαριβέι υπάρχει όμως, και άλλο πρόβλημα. Οι «κίτρινοι» έχουν υπερκαλύψει τις θέσεις των ξένων και αν πάρουν κι άλλον θα υποχρεωθούν να πουλήσουν κάποιους. Με πρώτο και καλύτερο τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος και υψηλό συμβόλαιο έχει, αλλά κυρίως μπορεί να φέρει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο του Άρη.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία των συζητήσεων για τον κεντρικό αμυντικό. Αν αποκτηθεί παίκτης με κοινοτικό διαβατήριο, τότε το πρόβλημα θα λυθεί ευκολότερα, αν και για τον Βολιβιανό πολλοί υποστηρίζουν ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από το «Κλεάνθης Βικελίδης».


Σχολιάστε εδώ