Επανήλθε το Σίγμα στην κορυφή

Επανέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης το τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα στην Κύπρο, κατακτώντας την πρωτιά σε γενική τηλεθέαση για ολόκληρο τον μήνα Μάιο, ανατρέποντας τον ΑΝΤ1, που τους τελευταίους μήνες κατάφερνε να έρχεται πρώτος χάρη σε μια κωμική παραγωγή η οποία καταγράφει τεράστια επιτυχία στο νησί, ανάλογη εκείνης που έκανε παλαιότερα η σειρά «Στο παρά 5» στην Ελλάδα. Τελικά, το Σίγμα τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερε να πάρει και πάλι την πρώτη θέση.
Για ολόκληρο τον μήνα Μάιο το Σίγμα ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση με ποσοστό 19,4%, στη δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 με 18,8%, στην τρίτη το κρατικό κανάλι ΡΙΚ1 με 18,1% και στην τέταρτη το Mega με μόλις 12,4%.
Οι κόντρες μεταξύ των καναλιών στην Κύπρο έχουν αλλάξει τα μέχρι στιγμής καθιερωμένα. Το Mega, αλλά και ο ΑΝΤ1, προχώρησαν στην παραγωγή κωμικών σειρών με στόχο να σπάσουν τη μονοτονία των πολλών επαναλήψεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Απώτερος σκοπός φυσικά είναι να κερδίσουν νούμερα τηλεθέασης για την επόμενη σεζόν. Είναι πλέον φανερό ότι έστω και η μία ποσοστιαία μονάδα για την αφετηρία είναι σημαντική, κυρίως για τα κανάλια που έχουν στόχο την κορυφή.


Σχολιάστε εδώ